Milyen benzin motort szereljek fel a kerékpáromra? / Házilag szeretnék építeni, kérlek ne írd le hogy "vegyél Dongó motort" /
Figyelt kérdés
Szóval adott egy mtb kerékpár én és egy jó műszaki szaktudással rendelkező barátom. Össze szeretnék rakni egy benzin motoros kerékpárt / jogszabályok most mindegy csak szórakozásból lenne , határmentén mezőn stb / . Ehhez kellene egy benzin motor..no de milyen? Láncfűrész vagy fűkasza motor? Ebbe szeretnék segítséget kérni! Gondolkodtam lánc hajtásba áttételekkel , vagy sima dörzshajtás ..szerintetek? Van egy számolás amivel ki lehet számolni hogy mekkora áttétel kell egy adott cm3 motorhoz ..melyik ez a számolás? Szóval még csak elméletbe tervezgetek , nem akarok összedobni egy rakás sz*rt .2014. márc. 2. 11:14
1/7 anonim válasza:
Miért is ne írjam?
Adott egy benzinmotor, az összes kiegészítővel, ettől még kell a szaktudás az összeszereléshez, felszereléshez, stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen , tudom de a fent említett készlet 60-e ft, mindenképp olcsóbban szeretnék össze rakni .. körülbelül a feléből, az az 30-e ft-ből ..nem mondom hogy az én házilag készítettem jobb lesz, mert nem lesz az ..de nemis az a lényeg.
2014. márc. 2. 11:36
4/7 anonim válasza:
Olcsóbb sem lesz.
Mert még jaj kell ez, jaj kell az, nem működik, stb... a végén lesz 40-50 ezer forintból egy nem működő hulladékod, és utána veszel 60-ért egy Dongót (=110 összesen), vagy egyből megveszed készen, megspórolva egy csomó pénzt, időt.
5/7 anonim válasza:
egy 49 köbcentis robogó motort beépíted, meg a hajtást összehozod fix lánchajtással, repíteni fogja a kis biciklit
6/7 A kérdező kommentje:
4/5 hülye lennék 110 ezret belekölteni ha nem jó a házi gyártmány nem vennék dongó motort ez biztos .
2014. márc. 2. 13:04
7/7 anonim válasza:
Én 40ért tudok zsír újat...Iszonyat mi pénzt rátesznek a boltban...Sőt én 40ért angol gyártmányút tudok,nem kínait.Csak a blokk is feketére van festve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!