Létezik 50 ccm-is motor ami nem robogó hanem rendes nagymotornak néz ki?
Olyan ami B jogsival is vezethető de nem robogó hanem versenymotornak néz ki. Nem versenyre kell, csak hobbi célra szóval elég ha csak úgy néz ki.
Néztem Aprilia rs 50 -et, de nem tudom ez gyerek motor vagy felnőtt méret ? Hasonló kinézetűt keresek.
Aprilia RS 50
Cagiva Prima
Derbi GPR
Rieju Matrix
Ezek mind azok, de én sem ajánlom, városba meg főleg nem, mert a hátsó gumi sem döntögetésre való és a nyomvájút nagyon utálják, bár minden motor utálja, de ezek különösen!
Abszolút felnőtt méretű motorok. NEM gyerek méret! Volt egy felsorolás, ahhoz még hozzá tenném ezt: Yamaha TZR 50.
A "majom köszörűkövön" beszólás szerzője pedig életében nem látott még 50es gyorsaságit.
Mivan?!
Ember, nézz már rá erre a motorra úgy, hogy ül rajta valaki:
Csak törpéknek meg kölyköknek jó, mert KICSI!
Egy MOTOR így néz ki:
És nem, nem azért nagyobb, mert nagyobb a blokkja, hanem mert 2x akkora a test.
Amúgy nekem régen volt egy Malaguti RST 50-esem. SOKKAL nagyobb, mint egy RS50, de még az is kicsi egy 180 centis normális méretű férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!