Hogy lehet, hogy nincs alkatrész a lámpámhoz?
Gyári lámpás (Valeo) C Corsám van. Tönkrement a H7-es tompított izzó foglalata, de nem találok bele valót.
Nem tudtak segíteni a Csergő Opelnél, a Bárdinál, Unixnál...
A rajta lévő gyári jelölés: valeo 69929040
Kamu.
Opel Corsa pont az a tucatautó, amihez minden van.
Unix:
Komplett lámpa 31000 körül.
Valeo Izzó foglalat 3372 Ft.
Elhiszem hogy jó viccnek tűnt bedobni egy gumicsontot, de ide olyan emberek járnak válaszolni, akik már látták párszor belülről az Unix-ot, Lángot, vagy a Csergőt...
de amik kaphatóak, nem bele valók, kicsivel eltérnek
tegnap voltam a csergőnél és egyszerűen nem tudnak segíteni
unix oldalán néztem, teljesen más
Tudod mit? Igazad van. A Magyarorszégon forgalmazott összes többi C-Corsához ninden van az Unixnál, Lángnál, Bárdinál, Csergőnél, de még egy Opel szervizben is. De csak a tiédbe, csak azért hoy veled kiszúrjanak, teljesen más lámpát tettek mint a többi sokezer C-Corsába.
Ilyen fokú ostobasággal nincs mit kezdeni. Csak hajtogatod a hülyeségedet.
Bevinnéd egy szervizbem egy óra múlva visszakapnéd kicserélt foglalattal.
De ha neked jobb, hidd csak azt, hogy a te Corsádat nem az Opel gyárrtotta, csak úgy lett valahogy, és az alkatrészei nem egyeznek meg a többi Corsáéval, nem az én kocsimban nem lesz világítás ettől, hanem a tiédben.
Amúgy azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy mindenhol előadtad magad a saját okoskodásoddal, hogy neked más foglalatod van. Nem tudtak leállítani, mert csak mondtad, mondtad... viszont ők abból élnek, hogy kereskednek. Álltak mögötted a sorban sokan, akik tudták mit akarnak venni, téged mint akadályt úgy lehetett a legegyszerűbben és véglegesen eltávolítani, hogy azt mondták_ ilyenünk nincs, nem is láttunk még ilyet.
bementem a Csergőbe és letettem az egyik srácnak hogy ilyet kérek
egy szót se szóltam, magától mondta hogy nem tud segíteni
egy árva lélek nem volt akkor rajtam kívül
de köszönöm a haszontalan válaszokat, érdemlegeset nem tudsz mondani, csak okoskodsz és nem bizonyítod hogy ez a gyári számú foglalat kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!