Mondanátok 50 és 125ccm motorokat? Ami bírja a 90km/h?
A legtöbb 125-ös bírja a 90-et, az ötvenesek viszont nem mivel nem arra találták ki őket.
Gondolom B jogsid van. Majd üdvözlöm a rendőrt aki kiszúr egy 125-ösön engedély nélkül.
Ezesetben elnézésed kérem.
4 litert nem fogsz kihozni egy 50-esből ha pörgeted.
4 ütemű 125-öst javaslok, kevesebbet esik és bírja a 90-et.
50-esből egyik széria motor sem tudja a 90-et.
A 125 4T-k közül is csak az újabbak, mondjuk Yamaha YBR125.
Ezek olyan 3-3,5 liter körül esznek ilyen tempónál, viszont 250 körül van egy jobb darab. Megbízható.
Nézhetsz még Suzuki GN125-öt, vagy TU125-öt, ezek a térképről lemennek, hasonló fogyasztással, hasonló tempóval, viszont olcsóbbak, mert öregebbek.
A 90 ezeknél inkább 80-90, és fogyasztásban meglátszik, hogy 80, vagy 90.
"50-esből egyik széria motor sem tudja a 90-et. "
Aprilia SR50-em van. Széria. Bírja a 90-et, de 60-70 között használom. Ugyan 200 alatt nem kapod meg, csak a leharcoltakat.
Már mondták páran, de 90-hez 125-öst vegyél... Az se fogja bírni, ha rendes szembeszél van...
Azt sajna nem tudom, mit kapsz ennyiért, én egészen más szemmel nézem a motorokat. Ha én, de inkább ha a párom venne 125-öst, az olyan lenne, amit 2 liter alá lehet vinni, ha nem is feltétlenül 90-nel közlekedve, de nem sokkal alatta. Némely 125-ös pofátlanul keveset eszik és a fenntartása is olcsóbb, mint egy nagymotornak, s használtan az ára sem lehet vészes, de lehet, hogy ezek a remekül fogyasztók még nem elég öregek ahhoz, hogy ennyiért megkapd őket úgy, hogy nem lóg a belük, sajna nem tudom. A 125-ösek még gyöngék, félőbb, hogy túlhajtották őket, legalábbis én gondolnék ilyenekre, de nem vagyok szakértő a témában, kicsit sem. A fogyasztáscsökkentéshez jobban értek, s persze tudom, annak messze legfontosabb pontja, hogy megfelelő járművet vegyünk. Nagy a szórás e téren. A megfelelő vezetési stílus sokat jelent, de csodákra azért nem képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!