Szerintetek első autónak BMW e30 vagy e36 mindkettő 320i?
Az e30 stílusosabb (szerintem szebb is) viszont amelyik normális állapotban van, azt elég drágán adják.
320 helyett szerintem a ‘318 IS‘ jobb lenne, de ez ritkább és csak 4 hengeres.
En is e30-at vennek, az e36-ban mar belekerult a vanos-is igaz az elso 1-2 evben meg nem. De szerintem hisztisebb mint az e30....
A ket auto kozott van 20le kulonbseg de az e30 konnyebb ugyhogy kb ugyanazt tudja a ket auto
Nem rossz, sőt...
De nagyon figyelj oda mit veszel, mert ezeket az autókat szerették hajtani.
első autónak?
mindegy.
Az első autó arról szól, h töltöd bele a pénzt amennyid csak van, közben töröd/hajtod/töröd a kocsit.
Mindkét típus megfelelő erre.
Mármint arra, hogy az összes pénzed beleöld.
Ja, egyik sem csajozós autó. Ebben az árfekvésben olyan nincs. akik egy ilyenre buknak, azok "annyit is érnek"... :-)
Persze egy E30 gyári állapotban, az máás. De te nem olyat akarsz. (remélem. kár lenne érte)
;-)
Az az igazság hogy 1 éve már vezetek eddig a családi BMW-t vezettem es nem törtem ossze tehát ettől nem felek annyira ..
es 318si lesz szerintem mert az mar erősnek nevezhető es nem eszik olyan sokat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!