Miért mondják ezt az ismerőseim, haverjaim?
Apum 340.000 ezer ft ér akarna nekem autót venni ,hogy tudjak min megtanulni vezetni.Ki is néztünk egy 1.0 swiftet .De mindenkitől főként a haveroktól csak a megjegyzéseket,hogy miért suzukit veszünk úgy is meghalok benne stb aranyos kis beszólásokat hallgatok minden nap.De nem tudom mi bajuk a swiftel ,én annak is örülök hogy legalább ilyen kocsit is kapok így 17 évesen. Tényleg ennyire rossz és ciki autók a swiftek?
Mert szinte mindenhol csak az utálkozást hallgatom.
Egyébként kutyuska ha olvastad volna a válaszamiat,akkor láttad volna ,hogy írtam hogy bővült a lista és vegyesen van 1.0 és 1.3 a kinézet autók között. Majd azt vesszük meg úgyis motor köbcenti és kiviteltől függetlenül amire apám autószerelő barátja rábólint,hogy megfelelő műszaki állapotban van.
Amúgy kutyus neked mi bajod van a suzukikkal?
Na meg lett a swiftem volt három egyformán jó műszaki állapotú a kinézettek között .Ami közül választanunk kellet,
2 ferde hátú egy 1.0 és egy 1.3,és egy 1.3 sedán.De a sedánt vettük meg mert az utastere ennek majd ,hogy újszerű.
Szóval egy 2001 évjáratú 1.3 swift sedán tulajdonosa lettem :)
Ja és kedves kutya nevű felhasználó semmi nem Kopog zörög rajta,szóval nem tudom ezt mire írtad!
Az ülések meg nem is kényelmetlenek benne,szóval sokkal rosszabbra számítottam ilyen kényelmi szempontból az elmondásaitok miatt.
Gratulálok! Balesetmentes közlekedést! :)
Ha majd nagy sebességgel átgurulsz egy-egy nagyobb kátyún, buckán (pl. fekvőrendőr) akkor fogod majd megtapasztalni ezt a zörgést a műszerfalon.
Az üléseken meg majd 1-2 óra folyamatos vezetés után fogod észrevenni, hogy bizony nem valami kényelmes.
Bár lehet hogy ezek csak a 2002-es évjáratú előttiekre voltak igazak.
Összességében egy jó kisautó, főleg egy tanulónak. Használd egészséggel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!