Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf VII 1.2 Tsi...

Volkswagen Golf VII 1.2 Tsi vagy új Mazda 3 1.5 benzines?

Figyelt kérdés
Hosszútávon melyik a jobb választás ha új autót akarok? Kényelem, biztonság, megbízhatóság, fogyasztás...?
2014. febr. 25. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem a Tsi lenne a befutó. Sokan majd leszólják hogy turbó benzin, stb....

Sok fut hibátlanul, ellenben az 1.4 Tsi-bel voltak gondok.

2014. febr. 25. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a Mazdára szavazok, alapvetően megbízhatóbb a motorja a Tsi motoroknál.
2014. febr. 25. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Új autónál mindegy vedd azt amelyik jobban tetszik,úgyis csak 1-2 év múlva fog kiderülni mennyire lesz megbízható.

nekem a 3 mazda jobban tetszik meg valamennyivel kényelmesebb is.

2014. febr. 25. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A tesztek 6,5 liter körül hozzák az 1.2TSI Golf fogyasztását, ami szerintem kifejezetten jó ( főleg, hogy a korábbi 1.4TSIknél néha beleszaladtak 8-10 literekbe is ).

Ennek ellenére én a Mazdát választanám. Az 1.5 szívó nem igényel különösebb odafigyelést - mert ezért valljuk be, egy ész nélkül kínzott turbós autóval hamar jönnek ám a bajok - és küllemre nekem jobban is tetszik. :)

2014. febr. 25. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
bizony, a tsi-ben a turbó kényes dolog lehet....ha nem figyelnek oda
2014. febr. 26. 22:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendeltetésszerű használat mellett is kevesebbet bír ki a turbós mint a szívó? Állítólag ha 200 ezret elmegy egy turbós benzines, akkor örülhet a tulaj... Igaz lehet ez így?
2014. febr. 27. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:

nem teljesen.

Sok dolgotól függ, mennyit megy el egy turbó.

Ismerek olyan Tsi-t amiben 280 ezer van, és turbó gondja nem volt.

2014. febr. 27. 14:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a turbo meghibásodására értettem. Úgy hallottam, hogy maga a motor megy könnyen gallyra, nem bír annyi km-t elmenni mint a szívó benzinesek, hamarabb tönkremegy állítólag a nagy igénybevétel miatt!?? A turbo miatt be merném vállalni simán, ha meghal az cserélhető.
2014. febr. 27. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:

egy szívó benzinest is ki lehet nyírni hamar.

Felhasználás függő a dolog.

Próbálj érdeklődni bm-es körökben

ott vannak 1.4 Tsi autók bőven.

2014. febr. 27. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Rendeltetésszerű használat mellett ugyanannyit bír egy turbós, mint egy szívó. Amennyivel erősebb, annyival túl is vannak méretezve az alkatrészek. Egyedül a turbó és a kéttőmegű a gyenge pont, de azoknak is simán bírniuk kell 300k km-t.
2014. febr. 27. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!