Milyen kék legyen a motorom?
Le fogom fényeztetni a motoromat MZ ETZ 125 tank és a két dekli eléggé ütött-kopott. A forgalmiban kék van, ugyhogy kék lesz csak még nem sikerült eldöntrni, hogy milyen kék. Matt vagy selyem, magasfényű, metál vagy mi?
Milyen legyen?
Strandkorlátkék legyen,selyemfényű.
Hagy hagyd meg a gyári bilikéket.
Pantone színskálában elég sok kék van, én ezek közül választanék egyet. Mindenképpen metál változatban.
PMS 2728
PMS 286
PMS 293
PMS 2935
PMS 3005
először is köszönöm a válaszokat!
Másodszor a strankorlát kék annyira nem teccik selyemfényben csak teddymetálban de azért köszönöm igazán építő volt a válaszod :)
Harmadszor meg az a sok betű és szám kombináció nem árúlt el sok mindent de a gugli a barátom és mutatott színeket, ezt igazán köszönöm! Ja a gyári bilikék bukó mert ez gyári narancs és ez lett lefújva BKV buszkékre. Annyira buszkék, hogy mikor felszálok rá mindig bűntudatom támad mert nem lyukasztottam.
Metál szerintem elég c*gányos lenne egy Mz-n,dehát tetudod..
Én visszatenném gyári állapotra.Csak ne ecsettel fújd xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!