Van egy aprilia rs 50 motorom melyik lánckereket kell cserélnem hogy nagyobb legyen a végsebessége?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy az első minél nagyobb annál nagyobb a végsebessége de a gépem erőtlen lesz.Ez igaz?Hátsó fogaskerékből van választék vagy csak egy fajta van.Kérem hogy hozzá értő személy válaszoljon2009. nov. 10. 20:17
1/8 anonim válasza:
Elől minél nagyobb, annál nagyobb a végsebesség, de a gyorsulás gyengébb. Hátul ez pont fordítva van. Előre max 2-3 fokkal rakj nagyobbat, mert nem fogja tudni magát kipörögni a moci, hátra viszont nem tudom, hogy hogy van ez pontosan. Amúgy én javasolnék egy 70es hengert inkább, többre mész vele.
2/8 anonim válasza:
A végsebességet csak a gyorsulás rovására tudod növelni,főleg ha csak lánckereket cserélsz, és nem babrálsz a motorral.
3/8 A kérdező kommentje:
80as henger van rajta 110km/ha a vége akkor ezt lehet még növelni fogaskerékkel?
2009. nov. 10. 20:49
4/8 anonim válasza:
Ezt minek akarod már növelni? Amúgy igen, lehet, de ezzel ha belefutsz egy trafipaxba, akkor véged van.
5/8 anonim válasza:
trafi az nem para mert 50-es mocikon nincs rendszám :D csak a buta rendőrbácsi ne lépjen utánnad :D
6/8 anonim válasza:
80as hengerben van elég erő szal hátulra rakj 1-2 fogszámmal kisebb lánckereket vagy előre 1-2 számmal nagyobbat.
7/8 anonim válasza:
Haweromnak is hasonlója volt, csak yamaha aerox ba...
(robogó, nincsenek lánckerekek, csak sufnituning volt)
142 volt a vége.......
szabályosan félni lehetett rajta....(mentem vele)
Szegény gyerek szépen betakart vele (eső, mivel robogó, ezért ugye kis kerekek, csúszós, kátyús út, és 100 nál eldobta) , bevérzett a mája, és a veséje is, úgyhogy csak ÓVATOSAN a tuningokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!