Kinek mi a véleménye/tapasztalata az olasz autókról?
a modern fiatok, alfák és lanciák már megbízhatóbbak.
A régiekkel épp az volt a baj, hogy a zömüket szarrá hajtották mert nagyonjól mentek, ezekmellett a sérülékeny futómű és az elektronikus hibák tették teljessé a képet.
Ma már ezeket a kocsikat és német mérnökök készítik ami meglátszik a minőségen és a tömegen is (lásd 159es alfa)
Jó autók nagyszerű motorokkal! DE törődésigényesek, és a használtak nagyon valószínüen vannak szétgyepálva.
A jó hír, hogy annyira mégse reménytelen jó használt alfát vagy olasz autót kifogni, ugyanis mindegyiknek egy elég szűk kör a rajongói tábora, amolyan mindenki ismer mindenkit, így több esélyed van ha alfaklubbostól veszed a kocsit, hogy ő nem fog átverni.
Üdv
Nem valami jók a régebbiek, auz újak már nem olyan rosszak.
de ma legjobbak a német autók (BMW/Audi/Merci)
és az amerikai autók, de azok sokat esznek, nem európába valók :D
Szerintem jók. Nekünk egy Fiat Brava-nk van 1.4-es és nagyon jól szedi a lábát.
Én meg épp most egy Fiat Bravo-ért nyomatom a melót ezerrel :D
Nekem nincs Kőszegen rokonom,Szegeden is csak Apukám.
Kirándulni voltam ott az akkor új(nekem új) autómmal.De hosszabb úton is nagyon jól bírta,én kevésbé,nekem kellett megállnom kétszer odafelé és egyszer visszafelé folyó ügyeim miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!