Ennyire gyenge lenne egy RS Octavia?
a sofõrön,gumikon is múlik nem csak a kocsi erején.
egyébként meg kitudja hány paci volt abban a nem gsi astrában,lehet nem kevés.
"Az Octáviás alapból úgy közlekedett az egész úton, már amit én láttam. (Soroksári út, záróvonalas előzés, kanyarodó sávos előzés stb.) Szóval kizárt, hogy ő nem nyomta neki."
Ezekben az erősebb autókban az is a lényeg, hogy ha félgázzal mennek, kívülről szemlélve akkor is már úgy tűnhet, hogy nyomják neki (a záróvonalas, kanyarodósávos előzés meg prosztó dolog volt tőle, ugye, hogy nem csak a Bmwsek ilyenek). Lehet, hogy ha padlóig nyomja, akkor a Fastra ott marad.
Onnan tudom, mert nekem is hasonló autóm van és elég agilis már félgázon is. Kitaposni meg nem fogom a belét, csak ha tényleg muszáj ( vészhelyhelyzetben ).
Nem tudom már, hány tényleg padlógázzal induló suzukisnak, hondásnak, meg hasonlóknak (akik csikorogva induló kerekekkel indultak el a lámpánál) okoztam már azt az illúziót, örömet, hogy az ő autójuk sokkal gyorsabb. Menjenek, engem nem érdekelnek, ez a titka. Eleve elég pitiáner dolognak tartom az ilyen "majd én megmutatom a másiknak" hozzáállást.
Aztán lehetett az egy épített, erős Fastra is, de azért hogy az RS-t eléggé állva hagyja, irreálisan erősnek kellett volna lennie. Ha egy orrhosszal megelőzte, azt még elfogadom, az pár másodpercet jelent.
Az is lehet, hogy az RS-es nem tud jól startolni, ha a Fastra 1 másodperccel hamarabb lőtt ki, akkor az már nagy előny lehet rövid távon.
Azt nem tudom, hogy gyenge vagy nem gyenge, de normális ember nem nagyon "versenyzik" utcán. Nekem is sok LE-ős autóm van ( direkt nem írok sem márkát, sem évjáratot ) de mindennap előfordul, hogy "legyorsul" a zöldnél mindenféle márkájú autó.
A forgalom dinamikáját és a forgalmi lámpák működését tartom szem előtt, nem azt, hogy megnyerjek egy ilyen "gyorsulási" versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!