Mz TS250/1,14évesen feltudnám újítani?
A kérdés adott. A blokknak nincsenek problémái, csupán külsőleg vannak bajok pl.krómok, kipufogó, matt fényezés, lyukas első gumi, nincs lábtartógumi...ilyenek. Szerintetek menne? Autószerelőnek készülök.
14/F, Budapest.
Én is így kezdtem, kb ennyi idősen, csak az TS-125 volt, és 26 éve. :-)
Budapesten egy rakat bolt volt egy helyen a Nagymező utcában, onnan szereztem be mindent. Nem tudom, ma még megvan-e.
Hy!
Ha odafigyelsz és utánanézel hogy hogy kell,esetleg van egy idősebb szaki akiktől tanácsot kérhetsz,akkor menni fog.
Ha a blokk nem csörög nem zörög akkor ne nyúlj hozzá,felújítás céljából ilyenkor felesleges széthúzni.
Amiket érdemes átnézned és megcsinálni:Biztosítéktábla,csatlakozások átkefélése megtisztítása ha laza akkor fogóval rányomsz,sajna az elektronika a gyengéje érdemes rámérni a feszzabályzóra.Amo a gumit illeti,ezt akár gumishoz is elviheted,a lábtartó gumi meg párszázforintos tétel.
Alkatrészekhez beszerzőhelyek neked: [link]
a futarmotorosbolt.hu-nekik a zichy jenő utcában van boltjuk,de a legolcsóbb nagyker az a mofaker.hu
Sose kapkodj el semmit,mindent tervezz el és tarts rendet,ha valamit szétszedsz akkor mindent kis dobozokba pakolj hogy ne veszíts el semmit és ha marad valami a dobozban akkor tudod hogy valamit kihagytál :)
Privátban küldök még egy könyvlinket az 250 ETZ szerelő könyv,nos nagyjából tudod használni a TS-hez is.Amúgy nagyon jó kis paripák érdemes felújítni és vigyázni rá,nagyon jó kis gépek
Nekem 250 ETZ-zém van és úgy vagyok vele hogy soha nem fogom eladni.
Mégvalami:alkatrészeknél a ném
et és lengyel cuccok jobbak,olykor jobb bontott alkatrészeket beszerezni mert azoknak a legjobb a mínőségük.
Ezeket meg tudod csinálni, főként hogy a többségéhét műhelybe kell vinni! Krómozást nehéz otthon megcsinálni, fényezést is érdemes szakira bízni. A gumit lecseréled vagy befoltozod nem nagy meló.
"Budapesten egy rakat bolt volt egy helyen a Nagymező utcában"
Nem a Zichy, a Jókai és az Ó utca volt az? Némelyik bolt még most is meg van.
:)
A nagyja bezárt már csak két boltról tudok ott,az egyik a futarmotoros,a másik a négykelmen
Mégvalami,mivel hogy TS-ről van szó ez is kötelező olvasmány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!