Már 14évesen lehet Crossmotrot vezetni?
Figyelt kérdés
Mert egy ilyesmi kérdés volt olvasátokel ha akarjátok http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__116.. Lehet vagy nem csak annyit (Szlovákiában lakok)2011. febr. 1. 20:33
2/10 anonim válasza:
6 évesen is vezethetsz CrossMOTORT, az már más kérdés, hogy törvényesen-e. Crossmotort egyébként nem lehet utcán használni, mert nem oda van kitalálva, rádásul nincsenek meg rajta azok a dolgok, amik a forgalomban közlekedéshez kellenek. De endurót vagy bármi más forgalomba gyártott motort vezethetsz 14 éves kortól, vagyis akkor kezdheted rá a jogsit.
3/10 anonim válasza:
feltéve ha 50ccm-s a motor. persze ha a motor 150 az sem baj, csak 50esek legyenek a papírok ^^
4/10 anonim válasza:
Lehet, zárt pályán, saját telkeden, stb.
5/10 A kérdező kommentje:
nem véletlenül van zárójelbe Írva hogy Szlovákiában lakok mert én úgy tom(RÖVIDÍTÉS) hogy Szlovákiában 17éves kortól lehet
2011. febr. 1. 21:37
6/10 anonim válasza:
Ott nem tudom hogy működnek ezek a dolgok. Amit leírtam az Mo.-ra igaz.
8/10 A kérdező kommentje:
Msn-i rövidÍtés xD Kár hogy Szlovákiában 17 :( mert akartam venni egy Aprilia rs50 és 100€ és pont ott ahol lakom abba városba. :( 100€ nálatok olyaaaaaaan KB!!! 26 800 ft KB!
2011. febr. 2. 21:53
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy nullával elszámoltad :D
10/10 A kérdező kommentje:
sztem nem :D igy volt a neten :D
2011. febr. 3. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!