Etz 125 nem volt beindítva 4 éve. Elképzelhető hogy karburátor tisztítás nélkül be fog indulni, vagy mindenképpen kellene indítás előtt egy karburátor tisztítás neki?
Figyelt kérdés
tehát akarok venni egy etz 125-öt, de 4 éve nincs benne, benzin, és azóta nem volt beindítva, mikor letette akkor üzemképes volt. most meg akarom venni, de inkább csak akkor adnék érte pénzt ha látom működni. ha öntök bele benzint, meg teszek bele egy aksit, akkor elképzelhető hogy beindul? vagy mindenképpen ki kell tisztítani a karburátort?2014. febr. 20. 16:17
1/3 anonim válasza:
Lehet próbálkozni, de kicsi rá az esély. Viszont ha nincs benne benzin, egy tankpucolás kb az első, mert nagyon nagy eséllyel rohadt meg a belseje.
2/3 anonim válasza:
Még az is elképzelhető, hogy egy henger lehúzás is kelleni fog, mert akár össze is rohadhatott, akár át se fordul...
Az elöregedett szimeringekről ne is beszéljünk. Azt ne tervezd, hogy lábon viszed haza, bár gondolom a vizsgája is lejárt legalább 2 éve.
3/3 A kérdező kommentje:
4 éve járt le a vizsgája. a blokk átfordul, mert voltam megnézni, és le lett nyomva a berúgókarja. nincs beállva! nem terveztem lábon hazahozni. csak mielőtt megveszem azelőtt jólenne kipróbálni, de szerintem megveszem akkor is ha nem sikerül beröffenteni, mert jó állapotban van, és nem soké oda adja
2014. febr. 20. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!