A motoromnak mi a baja?
(malaguti f12)
Ha felteszem támaszra és beindítom, a hátsókerék elég gyorsan pörög, leteszem támaszról leáll a motor. Van olyan is, hogy támaszon van és úgy is leáll a motor.. Csak úgy tudok vele elindulni, hogy támaszon fentvan, felülök rá húzok kicsi gázt és előre lököm magam, és a motor lejön támaszról és mehetek.. de megállok valahol leáll a motor.. Még az is előfordult, hogy megálltam a motorral, nem húztam a féket és magától ment lassan.. A gázkar sem úgy működik, mint régen. Mostmár olyan, hogy a legkisebb húzással is elindul(elég furcsa érzés..).
Ha valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baja, és ha könnyű megcsinálni, akkor hol lehet. :) Köszi szépen előre is a válaszok!
kuplung a megálláskor??
nem szemétségből kérdezem
14:38 köszi a választ!
Mit tudok neki csinálni, hogy jó legyen? :D
Nem igazán értek a motorokhoz, a robogókhoz főleg nem de én úgy tudom hogy kuplung a centrifugális erő hatására kapcsol és akkor pörög a kerék, rugó tartja vissza hogy alapjáraton ne érjen hozzá a haranghoz és ne pörögjön a kerék. A rugót ki kell cserélni mert nem fogja vissza a kuplungpofákat.
Lehet hogy hülyeséget mondok de én így hallottam:D:D
Bár én nem értek a motorokhoz nekem faterom csinálja nagy szaki :D
Nekem egy babettám van igaz nem nagy motor de ez a hiba nekem is előjött még az elején.Én ezeket csináltam:Vettem bele új gyertyát ami bele való!Beállítottam a gyújtást, aztán megfelelő keveréket adtam neki,meg persze benzint,mert volt olyan is hogy nem volt benne benzin és úgy mentem vele 6szor 200 métert :) és nagy gázzal tudtam elindulni sztenderről mert különben leállt :D ez az alap dolog amit ellenőrizz le szerintem aztán ha ez sem segít akkor valószínű hogy kapcsolópofát meg indító pofát kell bele venned :) nem biztos csak valószínű
A levegő +benzin kombinációt tudod hogy kell beállítani nem?
ha esetleg nem tudod akkor adok egy tippet beállításra (nálam bevállt) most úgy megy a moci mint valami veszedelem
Köszi a választ. Én nem értek ehez :D
Csak, azért kérdeztem, hátha segít ez valamit, vagy egyszerű megcsinálni, vagy hogy milyen összegre számítsak, ha javítani kell. :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!