Lehetett valami maradandó baja a motoromnak?
Figyelt kérdés
Egész hétvégén voltunk a hegyen voltunk, és ma hazafele jövet teljesen lejtős útszakasz (12 km) a robogómmal lefele teljes gázzal jöttem, és egy nagyobb lejtő alján megállt, mert túlmelegedett, 10 perc múlva ment rendesen, de már nem hajtottam vele, lehetett valami maradandó baja? a motor húzz lépik mint régebben, csak idegesít, hogy valami neme történt vele... Lefele jövet jött néhol 90el, nagyobb lejtőn 95 - 100al óra szerint (kb 80-90-el). Robogó: Cagiva City 50 ccm, 1998-as évjárat, léghűtéses.2011. máj. 3. 19:20
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a rossz fogalmazásért csak siettem, remélem érthető azért.
2011. máj. 3. 19:21
2/5 anonim válasza:
nem kellet volna történni előfordul hogy túlmelegszik maximum a felmelegedéstől leolvadhatott valami burkolat de ez gyárilag úgy van megoldva hogy nem lehetséges de kitudja csak így szemmel alaposan átnézném a helyedbe
3/5 anonim válasza:
szerintem nem maradt semmi baja
mar en is jatam igy h tulmelegedett a motor es olyankor alapjaraton mindig megalt de ha lehul utana mukodik rendesen
4/5 A kérdező kommentje:
ígyvan nekem is alapjárat közvetlen utána nagyon alacsony volt, mentem vele olyan 30-40 km/h-val és utána minden helyre jött, de többet nam hajtom így az tutti... nem éri meg se nekem se a motornak leginkább. Meg néztem, mert míg hűlt a motor (10 perc kb) addig alaposan megnéztem a motor részt de sehol semmi gond, minden ép és semmi szag nem volt.
2011. máj. 3. 19:34
5/5 anonim válasza:
Szerinted jót tesz az a motornak, ha lejtőn lefele, nem saját erejéből többet pörög, mint amennyit önerőből tudna? Hát nem...ne csinálj ilyet legközelebb, mert lehet maradandó baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!