Glp kérdése:
Motoforce vagy 2-extreme alkatrészek?
Figyelt kérdés
Egy MBK Booster-ben eljött az idő a variátor és a kuplung cseréjének! Az anyagi lehetőségek végesek, szeretném megtudni, hogy a fenti márkák közül melyik a megbízhatóbb?2014. febr. 20. 01:36
1/2 anonim válasza:
én szerintem 2-extreme-et vennék sokkal olcsóbbak az alkatrészeik és a márkás cuccok se tudnak annyival többet hogy megérje a 2extreme sokszorosát kifizetni érte, szerintem csak akkor vegyél ilyen nagyon márkás cuccokat (malossi, polini, stage6....) ha tényleg komoly tuningot tervezel, ha csak a gyárit kell pótolni: 2extreme, RMS stb,stb
2/2 anonim válasza:
Mindenkèp motorforce az megbízható jó minősèg sokat használom szerelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!