Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 1.9TDI `98 Miért...

Audi A4 1.9TDI `98 Miért torpan meg az auto egyenletes gázadás mellett 2000 kornyékén?

Figyelt kérdés

Tunet:

Ha oregurasan gyorsítok, 2000-s fordulat kornyékén elkezd "gondolkodni" az auto. Nem gyorsul, a fordulatszám mero stagnál - mintha visszavettem volna a gázt.

Ha tovabb "padlózom", akkor elindul megint.

Minden sebessegben csinalja, mindig 2000kornyeken(inkabb kicsit alatta)

Amikor eleve eroteljesen gyorítok, nem érezni a "bokkenot".

Persze egybol elkezdtem temetni a turbomat, de megnyugtattak, hogy nem feltétlenul magaval a turbóval van baj, lehet, hogy csak a turbocson van egy repedés, ahol átfúj enyhe gázadáskor.

Nekem logikusnak hangzik, és akarok hinni benne,

de lehet is?

Mivel kulfoldon vagyok, nincs megbizható autós szaki ismerosom, igy eloszor magam szeretnem felkutatni a lehetseges hibaforrást, mielott beleszaladnek egy meretes szamlába.

Tippeket/otleteket várok, hogy tudnám megtalálni magam a hiba forrását.

Kosz

2014. febr. 19. 02:08
 1/6 anonim válasza:
Szia! Sok minden lehet, látni kéne az autót hozzá, hogy biztosat mondjon az ember, éppen ezért vidd el szerintem egy TDi-Májsztróhoz, most már egyre több ilyen autószerelő van. Ő fog neked tutit mondani.
2014. febr. 19. 08:35
 2/6 anonim válasza:

"Persze egybol elkezdtem temetni a turbomat, de megnyugtattak, hogy nem feltétlenul magaval a turbóval van baj, lehet, hogy csak a turbocson van egy repedés, ahol átfúj enyhe gázadáskor. "

Egyáltalán nem biztos, hogy a turbóddal van a gond.

"Nem gyorsul, a fordulatszám mero stagnál" Ez pl. turbónál komolyabb gondra utal.

2014. febr. 19. 08:36
 3/6 anonim válasza:
Még valami eszembe jutott: nincs egy autószerelő haverod a környékeden? A turbóhibát elég egyszerű kizárni, ha az ember látja a kocsit, meg belenyúlkál kicsit a motortérbe, szóval ha van ilyen ismerősöd, ki tudjátok zárni a turbóhibát. Vagy ha mégis az a ludas, akkor is tudni fogod pontosan.
2014. febr. 19. 08:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Kosz mindenkinek!;)
2014. febr. 19. 17:59
 5/6 anonim válasza:
Csak én válaszoltam, de nagyon szívesen!
2014. febr. 19. 18:54
 6/6 0401 ***** válasza:
A Turbó , de lehet hogy nem rossz csak tisztitani kellene
2014. febr. 20. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!