Audi A4 1.9TDI `98 Miért torpan meg az auto egyenletes gázadás mellett 2000 kornyékén?
Tunet:
Ha oregurasan gyorsítok, 2000-s fordulat kornyékén elkezd "gondolkodni" az auto. Nem gyorsul, a fordulatszám mero stagnál - mintha visszavettem volna a gázt.
Ha tovabb "padlózom", akkor elindul megint.
Minden sebessegben csinalja, mindig 2000kornyeken(inkabb kicsit alatta)
Amikor eleve eroteljesen gyorítok, nem érezni a "bokkenot".
Persze egybol elkezdtem temetni a turbomat, de megnyugtattak, hogy nem feltétlenul magaval a turbóval van baj, lehet, hogy csak a turbocson van egy repedés, ahol átfúj enyhe gázadáskor.
Nekem logikusnak hangzik, és akarok hinni benne,
de lehet is?
Mivel kulfoldon vagyok, nincs megbizható autós szaki ismerosom, igy eloszor magam szeretnem felkutatni a lehetseges hibaforrást, mielott beleszaladnek egy meretes szamlába.
Tippeket/otleteket várok, hogy tudnám megtalálni magam a hiba forrását.
Kosz
"Persze egybol elkezdtem temetni a turbomat, de megnyugtattak, hogy nem feltétlenul magaval a turbóval van baj, lehet, hogy csak a turbocson van egy repedés, ahol átfúj enyhe gázadáskor. "
Egyáltalán nem biztos, hogy a turbóddal van a gond.
"Nem gyorsul, a fordulatszám mero stagnál" Ez pl. turbónál komolyabb gondra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!