Féltengely vezető támasztó csapágy csere?
Gumiharangot cseréltem a jobb oldali féltengelyen, kiszedtem az egész féltengelyt hogy könyebb legyen. a támasztócsapágyon már akkor láttam hogy szét van menve eléggé rozsdás kiesett a porvédő is de a golyók még rendben voltak. gondoltam mivel sürgős a kocsi holnaputánra kell, visszarakom és majd ha lesz időm valahogy megbütykölöm. na de mikor vissza akartam rakni a féltengelyt, a golyók a csapágyból kiestek :) úgyhogy hirtelen sürgős lett a csere. Kérdés az hogy hogy működik a cseréje? látok rajta valami gyűrű ami közrefogja a csapágyat ugye a tokkal. azt üssem le, régi csapágy le, új fel, az a gyűrű vissza és ennyi? Nehéz leszedni azt? Csak mert elő ránézésre úgy tűnt mintha rá lenne hegesztve de hát az nem lehet mert akkor nem lehetne cserélni a csapágyat. Nem tudom mennyire érthető ez, hogy értsétek itt egy kép, nem az enyém de ugyan olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!