Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen golf 2 1.6ci...

Volkswagen golf 2 1.6ci 75le-s motoromat szeretném kicserélni egy 1.8 gti-re! Kell bármit alakítani a motortérben vagy könnyen bele fog menni?

Figyelt kérdés

Házilag meg tudom csinálni vagy inkább fizessek érte egy szerelőnek? az 1.8-as motort már megnéztem, 80.000Ft lenne bele!

Illetve, ha megállít egy rendőr, mennyi esély van rá, hogy észreveszi, nem ugyan az a motor van benne?

20 éves vagyok, így is évente 90 ezret fizetek csak a biztosításra...

Viszont a mostani motor állandóan leáll, már nagyon sok baja van, szerelő is javasolta a motorcserét! Viszont papírokkal nem csinálnék semmit...

Ha netán mégis észreveszik, milyen büntetésre számíthatok?

2014. febr. 17. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Maximum műszakin veszik észre, máshol nem, de ugye teljesítmény megváltozik, szóval ha buksz akkor esetleges adócsalás is lehet belőle.

Biztosítást hogy hoztad össze ilyen sokra?

2014. febr. 17. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerinted azt a nagyjából 50 lóerő többletet (66%-kal több) mi fogja a kerekekre vinni? Egy erőátviteli alkatrész sem lesz hosszú életű.
2014. febr. 17. 22:50
 3/7 A kérdező kommentje:

első autó, kezdő jogsi, 1600ccm-es motor... ennyire jött ki :/ a legolcsóbbat választottam így is.

Sajnos nem értek annyira hozzá!

Mit kellene még cserélni, hogy meglegyen a megfelelő erőátvitel?

2014. febr. 19. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Kuplung és váltó.
2014. febr. 19. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:

akkor kellene bele egy 1.8 gti kuplunk és váltó?

neten nem találok ilyeneket...

Hol tudnék venni?

És honnan tudom, hogy milyen állapotban vannak?

2014. febr. 19. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Bontókban érdemes körülnézni.
2014. febr. 19. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szinte lehetetlen gti váltót jó állapotban találni mivel hajtják rendesen ami miatt gyorsan tönkremennek.

Ha észreveszik, akkor biztosítási csalás, okirathamisítás (forgalmi miatt).

2014. febr. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!