Volkswagen golf 2 1.6ci 75le-s motoromat szeretném kicserélni egy 1.8 gti-re! Kell bármit alakítani a motortérben vagy könnyen bele fog menni?
Házilag meg tudom csinálni vagy inkább fizessek érte egy szerelőnek? az 1.8-as motort már megnéztem, 80.000Ft lenne bele!
Illetve, ha megállít egy rendőr, mennyi esély van rá, hogy észreveszi, nem ugyan az a motor van benne?
20 éves vagyok, így is évente 90 ezret fizetek csak a biztosításra...
Viszont a mostani motor állandóan leáll, már nagyon sok baja van, szerelő is javasolta a motorcserét! Viszont papírokkal nem csinálnék semmit...
Ha netán mégis észreveszik, milyen büntetésre számíthatok?
Maximum műszakin veszik észre, máshol nem, de ugye teljesítmény megváltozik, szóval ha buksz akkor esetleges adócsalás is lehet belőle.
Biztosítást hogy hoztad össze ilyen sokra?
első autó, kezdő jogsi, 1600ccm-es motor... ennyire jött ki :/ a legolcsóbbat választottam így is.
Sajnos nem értek annyira hozzá!
Mit kellene még cserélni, hogy meglegyen a megfelelő erőátvitel?
akkor kellene bele egy 1.8 gti kuplunk és váltó?
neten nem találok ilyeneket...
Hol tudnék venni?
És honnan tudom, hogy milyen állapotban vannak?
Szinte lehetetlen gti váltót jó állapotban találni mivel hajtják rendesen ami miatt gyorsan tönkremennek.
Ha észreveszik, akkor biztosítási csalás, okirathamisítás (forgalmi miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!