Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitshubishi carizmanal hogy...

Mitshubishi carizmanal hogy kell távolsági világítást hasznalni?

Figyelt kérdés

Lassan vizsgázok forgalomból,és ellenőrzés részhez ez is hozzátartozik.egyet tekerek,helyzetjelzo,kettő,tompított,de ennél a kocsinál nem lehet előre nyomni ilyenkor,csak hatra kattintani egyszer.de akkor se marad ott,hanem egyből visszapattan.most akkor hogy lehet távolságot kapcsolni?

oktatómat azér nem kérdeztem mer egy flegma gyökér és inkabb itt tettem fel a kérdést :)

2014. febr. 17. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem Carismám van (98as). A nem csak megpöccinted magad felé a kart hanem határozottan (de nem erőből) magad felé húzod, ezzel felkapcsoltad, visszakapcsolás ugyanez. A műszerfalon kék lámpa ikon világít ha be van kapcsolva a távolsági.
2014. febr. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!