Egy Simsonra nem lehet xenon világítást tenni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 20:51
1/3 anonim válasza:
Nem lehet. A HID-fényforrásnak (avagy "xenonizzó") stabil, egyenirányított 12 V kell, a teljesítménye meg 35 vagy 55 watt. A Simsonon csak az akkuról lehet stabil 12 V-ot levenni, de a töltőtekercs meg nem tud tartósan 35 W-tal tölteni, így előbb-utóbb lemerül az akku.
2/3 anonim válasza:
És ne felejtsük el, hogy a xenonhoz automatikus magasságállítás kell és beépített fényszórómosó.
3/3 anonim válasza:
én beletenném! b vectrámba volt xenon, 2011 óta. úgy be volt állítva, hogy nem vakított, de tényleg nem. nemrég szólt a rendőr, hogy vegyem ki, hát kivettem, mert nem akarok műszakira menni ezért. amúgy egy oltári nagy baromság ez a fényszorómosó meg az automatikus magasságállítás. ha jól be van állítva, akkor nem vakít. halogén is ugyanúgy tud vakítani, ha összevissza ver, mert megveszi a menőcsávó a xenonhatású 3000ftos r-type h7 v h4es izzóját és kész is a boyracer suzuki. egy autós nem villogott rám vagy tolta fel a refit, mert vakítottam. beállítás kérdése minden szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!