Mi a véleményetek erről a motorról?
Jó vétel lenne szerinted, vagy van ezeknél jobb is piacon?
1.
2.
3.
Nem-nem. :) Egyelőre még azt nem tudnám fenntartani...
Suzuki GSX-R 600
Őszinte leszek!
Nekem a 2002 körüli 750 es gixer a mindenem, (nekem is ebből van egy) sok mindent hajtottam már de ez teljesen más, nagyon stabil minden helyzetben fogyasztása tökéletes és megy mint a disznó :) ha utána olvasgatsz akkor meglátod miket írnak róluk és ezekről a 600 as gixerekről, szerintem ha jó gépet akarsz akkor veszel egy 2002 évjáratú gixert átnézeted max dobsz rá egy új fényezést meg egy láncot + olajcserét persze ezekre sem ártana egy olaj + lánc akárki akármit mond, használt nem új, és hajtod évekig! A többi pénzt pedig el tankolód a nyáron!
Pl ez.
Szerintem ettől szebb motor nem is kell.
Tudom, hogy egyforma. Csak ugye az áruk és az állapotuk nem
egy forma. Ezért kérdeztem, hogy hátha van valaki aki jobban ért hozzá.
Köszi az ajánlatot, és az ötletet.
Néztem régebbit is, de 2004-től fiatalabb motorok nem igazán tetszenek. Mármint tetszenek, de venni nem vennék. :)
Valószínűleg nem lesz alkalmam kipróbálni a 750-es.
Megkérdezhetem, hogy milyen különbség van a két motor között?
Teljesítmény számomra annyira nem fontos mert úgy gondolom, hogy ezt a 600-as se fogom kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!