Hogyan lehet váltani autós iskolát?
Nem egyszerű...Könnyebb lenne ha másik oktatót kérnél...
Mi a baj az oktatóddal? Az a baj hogy leb...asz ha elrontasz valamit?
Én olyan oktatóval voltam akivel utáltuk egymást,még is megcsináltam!Ne legyél ekkora nyuszi!Old meg a problémákat!Vedd kezedbe a dolgokat!
Én is pont ugyanígy voltam. Bemész a mostani sulidba, megmondod, hogy átszeretnél menni máshová.
Akkor kitöltenek egy papírt 2 példányban.
Az egyik náluk marad, a másikat viszed oda, ahová menni szeretnél, ha van már választott iskola.
De arra figyelj, hogy szerződéstől függően lehetséges, hogy ez a manőver 5-10 ezer Ft-odba fog kerülni !
Én is váltottam iskolát. Bementem abba az iskolába ahova át akartam menni,azt mondták,hogy semmi probléma,majd ők átkérnek mindent. Egyszer kellett bemennem aláírni egy papírt,akkor is jött velem az új oktatóm. Nekem egy szót nem kellett szólnom,elintézett mindent a másik suli.
Szóval csak azt tudom mondani,hogy menj be vagy az új sulidba és beszéld meg velük,hogy nem-e elintéznék (nálam ők mondták,hogy elintézik) vagy menj be a régi suliba és mondd,hogy sulit szeretnél váltani adják oda amit odakell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!