Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz eladni egy hibás autót...

Nehéz eladni egy hibás autót amit azért a korrekt áron fogunk kínálni?

Figyelt kérdés

Van egy autónk amit el szeretnénk adni és kisebbet venni. Vannak hibái az tény. Esztétikai hibák és kisebb idegesítő hibák is előfordulnak de indul, megy, megáll. Persze nem annyiért adnánk mint azt ami hibátlan.

Ha én lennék a vevő akkor nem vennék olyan autót amire sokat kell költeni még ha olcsóbb is mert az is csak utánajárás meg minden. Nem tudom hogy a többi ember hogy van ezzel a dologgal.

Nehéz lesz eladni így?

2014. febr. 16. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
nincs olyan, hogy valamit nehéz eladni, jó ár kell hozzá, és elvisznek mindent.
2014. febr. 16. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Hirdesd meg, és meglátod. Menj fel a hasznaltauto.hu-ra, keress nagyjából olyan állapotú kocsikat, mint a tied, nézd meg, azokat mennyiért hirdetik, és add egy kicsivel kevesebbért. Biztos, hogy előbb utóbb lesz rá jelentkező.

Amúgy milyen kocsiról van szó, és mennyiért akarod meghirdetni?

2014. febr. 16. 13:10
 3/5 A kérdező kommentje:

megnéztem használtautón és 200.000ért van kb hasonló állapotú autó. Ennél olcsóbban azért nem szeretnénk adni.

Elég jól felszerelt autó, nagy, kényelmes, csakhát nem fiatal és nem hibátlan.

Nem írom le hogy milyen autóról van szó mert még nem aktuális, az én tervem hogy eladjuk de nem csak én döntök, többen is használjuk a családban.

2014. febr. 16. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jól gondolod a stratégiát. Már a hirdetésben meg kell említeni, hogy az autó nem tökéletes, (lehetőség szerint) fel kell sorolni a hibáit, és személyesen újra elmondani a tisztes tájékoztatás miatt. Az ár kialalkításánál figyelembe kell venni, hogy mások mennyiért adnak ugyanilyen modellt, és ez alatt kell kicsivel meghatározi az árat, amiből ugye még megpróbálnak majd alkudni.

Én a helyedben kiszámolnám, hogy kb. mennyibe kerülne a javitása, nehogy átverjenek elképesztő összegekkel az érdeklődők.

Ha valaki érdeklődik, meg kell mondani, hogy azért ennyi az ára, mert tisztában vagy vele, hogy az autó nem tökéletes, ezért ennyi, amennyi! Ehhez próbáld magad tartani, de neked kell tudni, hogy mennyi az a minimum, amiért még odaadod.

Hogy mennyire nehéz eladni, az sokmindentől függ. Milyen kocsi, mennyire hibás stb. Biztos, h el fogják vinni előbb-utóbb. Most tavasszal biztosan megélénkül az érdeklődés. Nem kell félni, mert a legtöbb ember úgy van ezzel, hogy vagy megcsinálja magának otthon, vagy a haver/sógor stb autószerelő ő segít majd.

2014. febr. 16. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Friss műszakival fogjuk eladni mert pár hét múlva visszük műszakira és valószínűleg téli-nyári gumi garnitúrával. A Nyári viszont cserés lesz szerintem.
2014. febr. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!