Autórádiót de milyet?
Van egy g astrám és szeretnék venni bele új rádiót mert ami most van benne az egy kalap szar.
Legyen rajta usb hogy pendriveról tudjak zenét hallgatni.
A keret 10-15ezer ft.
Valami mechanika nélkülit (ha nem elvárás a CD), amin van USB/AUX bemenet.
Ilyen olcsó kategóriában én a legközelebbi autóhifi boltot keresném fel és ott vennék amilyen van - hogy ne kelljen esetleg messzire rohangálni ha garanciában valamit javítani/cserélni kellene...
De nézz körül milyenek vannak, pl. láttam a neten valamikor JVC KD-X200-at 15e-ért - te tudod mi fér bele, mennyire félsz, hogy elomlik és majd nem lesz kinek reklamálni esetleg vagy bármi.
SAL VOXBOX VB2200. Boltból, garanciával 9200 Ft ha jól tévedek, SD, USB, AUX van rajta, meg egy rakás beállítási lehetőség, sőt, távirányító is emlékeim szerint.
Én ennek a régebbi verzióját használom,a VB2000-est, RDS-en kívül minden benne van, amire szükségem van. Ellenben alig használtan, igaz távirányító nélkül 4000 Ft volt. Amennyire én hallom, egész jól muzsikál, nem torzít, nekem megfelel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!