Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keeway X-Rayről ( 50 ) vélemény?

Keeway X-Rayről ( 50 ) vélemény?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább valami márkás gépet vegyél ne kínait, Honda,KTM,Kawasaki,Suzuki,Yamaha vagy Husqvarna,ne valami kínait mert nem fogsz hozzá találni alkatrészt ha kell (vagy csak nehezen) és nem lesz jó érzés,elhiheted inkább vegyél valami más motort,ne ilyen no name gépeket.
2014. febr. 16. 09:09
 2/7 A kérdező kommentje:
rendben :) tudnál ajánlani supermoto-t ilyen hasonló kivitelűt, mint az xray?
2014. febr. 16. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy pont az alkatrészhiánnyal jönni egy Keeway esetén....

Az európai alkatrészközpont Magyarországon van, bármit be tudsz szerezni hozzá.

Blokkja tök ugyanaz, mint bármelyik másik gépnek (Minarelli AM6), max a borítása gyengébb minőségű műanyag. De az újabb Keeway-ekre már ez se nagyon igaz, sokat fejlődtek az utóbbi időben.

Emellett még rengeteg supermoto van, pl: Derbi Senda, Aprilia mx vagy sx 50, Yamaha DT50, Gilera gsm 50, Rieju RR50, stb.

2014. febr. 16. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Yamaha DT 50-ből is vannak Supermotok.

3# válaszoló: lehet hogy a Keeway -ok sokat fejlődtek meg már jobbak,de mégis csak jobb egy ismertebb márka amit mindenki ismer.

2014. febr. 16. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
De mit ismersz jobban? Ugyanaz a blokk hajtja.
2014. febr. 16. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csak a motorról van szó,idomok,villanyok,indexek,ülés,és ilyen apróságok.
2014. febr. 16. 16:18
 7/7 anonim válasza:
Végül milyen motort vettél? Én is Keeway-t néztem ki de nem vagyok benne biztos :)
2015. nov. 28. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!