Mi baja lehet a motoromnak? Nagyon büdösen füstöl
Figyelt kérdés
a hangja nem változott meg semmi még az alapjárat se ment el és elsőre indul csak nagyon nagy füstje van és büdös
tegnap ugrattam vele
yamaha dt 80as
2014. febr. 15. 11:51
1/5 anonim válasza:
Kuplung oldali főtengely szimering kiment,és szívja az olajat a váltótól. Vagy ez vagy pedig a blokközép tömítés.
2/5 A kérdező kommentje:
és ez mennyi magyar forintba kerülne nekem kb?
2014. febr. 15. 11:56
3/5 anonim válasza:
Nem szagolgatni, motorozni kell vele! :)
4/5 anonim válasza:
Sajnos az a gond hogy nem is a javítás ára,hanem időigényes,blokkot ki a vázból,asztalon ketté húzni a blokkot és szimering csere,egyébként nem annyira drága,novemberbe lett csinálva ez az én motoromon is.
5/5 anonim válasza:
Talán a szimering ment el.
Ha csak maga a szimering ment ki,de a főtengely csapágyak és az egész henger a dugóval együtt hibátlan akkor nem lesz olyan vészes a javítás..
Maga a munkadíj amit itt meg kell fizetni.Viszont otthon gumikalapáccsal én nem állnék neki.Szimering pár száz forint,munkadíj meg olyan 5-20eft között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!