Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Fiestát vennék - mit...

Ford Fiestát vennék - mit tudtok róla?

Figyelt kérdés
2004-2006 közöttiben gondolkozom - tapasztalatokat várok! Benzin vs dízel?
2009. dec. 9. 10:44
 1/4 anonim válasza:

Szia!Én tavaly augusztusban vettem az enyémet,2004-es,akkor volt 1.5millió.2004-es,benzines,1.3-as.szeretem,meg vagyok elégedve vele,olyan női kocsi,a párom csak "retikülnek "nevezi.icsit fura volt,előtte egy 20 éves Ibizám volt,az csak 1.2-es volt,de könnyebb karosszéria,így jobban gyorsult,mit a Ford.A sógornőm meg idén nyáron vett egy szntén 2004-est,de ő dieselt.Ő is szereti.

viszont ha venni szeretnél,biztos nézelődtél már,légyszi írd már meg,hogy mennyiért mennek most a benzines,2004-esek,mert mi hamarosan eladnánk,mert a férjemnek is van autója,és a 2-t nem tudjuk fenttartani.köszi

2009. dec. 9. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiat, Francia, Ford - egyiket sem!
2009. dec. 9. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval!

Bár Fordot lehet venni, de csak Amerikában és nagy Fordot

Első válaszooló:

www.hasznaltauto.hu

beírod, hogy 2004 benzines 1.3 ford fiesta és kész..

2009. dec. 9. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
előző 2 válaszolónak üzenem hogy max kispolszkit adnék a seggetek alá.. hogy fordot nem vennétek? totalcar teszt alapján a 2009es mondeo egyszintenvan minden téren a 2009es audi a6-ossal.. innentől kezdve nektek max bevásárló kocsit kéne vennetek. amihez nem értetek ne szóljatok hozzá !!!
2009. dec. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!