Az is bevág simán 10- 12 litert. És rohad mint az állat, többet lesz szerelőnél mint nálad ha megveszed.
200 ezer forintért már Daewoo Tico-t is lehet kapni ami jobb mint egy Lada abból a szmpontból hogy fele benzint kér csak. És nem is igazán rohadnak!!
Van benne mondjuk 80ezer. És 130nál kér egy motorfelújítást. :) (Jó esetben. Rossz esetben 100-nál)
Ennyi pénzből lehet vállalható autót kapni, igaz nem fog hátul kaparni, viszont fele ennyit fog enni. Öreg lesz, talán pár évvel fiatalabb, de lemegy a térképről, mert egyszerű mint a szög, és nem romlik el.
Ezekért én pénz nem adnék, pedig egy időben fájt rá a fogam.
Szerintem te már eldöntötted,hogy ladát veszel,csak megerősítést vársz.
A lada a 80-as években elfogadható jármű volt a trabanthoz és kispolákhoz,de még a skodához képest is.Na de 2014-ben ladát venni.Nekem is volt a 90-es évek elején,sokat mentem vele,szerettem is...addig míg át nem ültem egy picit fiatalabb ford fiestába (pedig így vissza gondolva az is szar volt)de a ladához képest egy álom.Jobban ment kevesebbet fogyasztott és kényelmesebb is volt.
Én a helyedben egy 200 ezer Ft körüli kisautót vennék.pl>opel corsa 1.2 16v,suzuki swift 1.3,Ford fiesta 1.25,Ezekhez kapsz mindent,aránylag olcsón és még szeretni is fogod az autódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!