Holnap lesz elsősegély vizsgám. Milyen kérdésekre számíthatok? Vagy egyáltalán mi lesz ott? Igaz, hogy nehéz? Vagy csak azért mondják, hogy paráljak?
Szia!
Én két hete vizsgáztam Pécsen.
Szerencsére nagyon egyszerű volt.
Szólítottak,bementem. A társamon bemutattam a stabilt, majd a babát újraélesztettem és elmondtam mit miért tettem.
Ezután leültem,húztam egy papírt amin két tétel volt.
Az egyik egy autóba szorult sérültről szólt, a másik pedig a shockfektetés bemutatása volt. Nyugi, ha olyan a vizsgabiztosod segíteni fog. Nem kell zseninek lenni...ha kicsit is tanultál akkor menni fog.
Sok sikert! Ügyes legyél!
Holnap írd meg sikerült-e. (Én holnap rutinvizsgázni megyek...:S)
egy sorstársad
Csak olyanra, amiről beszéltetek. de arra figyelj, hogy nehogy úgy járj mint a csoporttársam.
Azt mondta, hogy a nyakon lévő artériás vérzést nyomókötéssel látja el.
Jót röhögtem, mert lehet hogy nem vérzik el a manus, de hogy megfullad az biztos.Természetesen megbukott.
1 kommentelő
Én is Pécsen vizsgázok mert pécsi vagyok :) remélem menni fog :)
2 kommentelő
hát azért ekkora bakit én nem mondok be :D
Figyelj, ami nagyon fontos!Azt vágd be alaposan!
Stabil oldalfektetés, milyen sebre milyen kötést tennél /artériás vérzés stb/ Újraélesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!