Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap lesz elsősegély vizsgám...

Holnap lesz elsősegély vizsgám. Milyen kérdésekre számíthatok? Vagy egyáltalán mi lesz ott? Igaz, hogy nehéz? Vagy csak azért mondják, hogy paráljak?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, hogy hogyan fog sikerülni! Várom a válaszokat előre is kösz :)
2009. dec. 8. 20:46
 1/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Én két hete vizsgáztam Pécsen.

Szerencsére nagyon egyszerű volt.

Szólítottak,bementem. A társamon bemutattam a stabilt, majd a babát újraélesztettem és elmondtam mit miért tettem.

Ezután leültem,húztam egy papírt amin két tétel volt.

Az egyik egy autóba szorult sérültről szólt, a másik pedig a shockfektetés bemutatása volt. Nyugi, ha olyan a vizsgabiztosod segíteni fog. Nem kell zseninek lenni...ha kicsit is tanultál akkor menni fog.

Sok sikert! Ügyes legyél!

Holnap írd meg sikerült-e. (Én holnap rutinvizsgázni megyek...:S)

egy sorstársad

2009. dec. 8. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak olyanra, amiről beszéltetek. de arra figyelj, hogy nehogy úgy járj mint a csoporttársam.

Azt mondta, hogy a nyakon lévő artériás vérzést nyomókötéssel látja el.

Jót röhögtem, mert lehet hogy nem vérzik el a manus, de hogy megfullad az biztos.Természetesen megbukott.

2009. dec. 8. 21:13
 3/10 A kérdező kommentje:

1 kommentelő

Én is Pécsen vizsgázok mert pécsi vagyok :) remélem menni fog :)

2009. dec. 8. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:

2 kommentelő

hát azért ekkora bakit én nem mondok be :D

2009. dec. 8. 21:24
 5/10 anonim válasza:

Figyelj, ami nagyon fontos!Azt vágd be alaposan!

Stabil oldalfektetés, milyen sebre milyen kötést tennél /artériás vérzés stb/ Újraélesztés.

2009. dec. 8. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :) Én még nem mentem el mert eléggé tartok tőle, viszont holnap már forgalmi vizsgázom XD Drukkolok neked is meg az első válaszolónak is :D
2009. dec. 8. 21:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Basszus megbuktam xD Majd Januárba sikerálni fog :D
2009. dec. 9. 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is megbuktam forgalmin.. xD Ez egy ilyen nap :D
2009. dec. 9. 19:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak nekem az a vicces, hogy akikkel együtt voltam egy oktatáson ők átmentek ;) én meg nem :) szerintem POFÁRA ment nálam vagy én nem is tudom :) nem baj majd Januárba menni fog nekem :)
2009. dec. 9. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
pech, nálatok nem tudom mi lehetett, de mikor én vizsgáztam mindenkit átengedtek, még a leghülyébbeket is. pl. egyik srác a vizsga előtt tőlem kérdezte meg, h mégis mi az az artéria....
2009. dec. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!