Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek nem hiányzott a KRESZ...

Nektek nem hiányzott a KRESZ tanfolyam?

Figyelt kérdés

Én ma,holnap és hétfőn még megyek és vége.Úgy érzem,hogy hiányozni fog.:D

Gyakorlati oktatót azt én választom ki? Nem mondhatja azt az oktató,hogy mondjuk sok a dolga és nem vállal be?(Az iskolába még nem volt szó erről.)Egyébként kinek hányadszorra sikerült az elméleti vizsga?Én félek,hogy nem megyek át.

2014. febr. 13. 12:42
 1/8 anonim válasza:

11 éve tettem le a jogsit, és lehet, hogy ma már másképpen van, de anno nekünk volt tankönyvünk és tesztkönyvünk.

Én nem jártam be, hanem otthon tanultam. Átolvastam egy fejezetet, és kitöltöttem azt a fejezetet a tesztkönyvben.

A vizsgán a tesztkönyvből voltak a kérdések, és könnyű volt visszaidézni, miután az összessel találkoztam előtte.

Nagyon butának kell lenni, hogy valaki ne menjen át az elméletin.

2014. febr. 13. 12:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem eddig 1x sikerült megcsinálnom megfelelőre a vizsgát a programon amit kaptunk.Két és fél hét múlva vizsgázok,remélem arra sikerül.
2014. febr. 13. 12:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Már 2x sikerült.:)
2014. febr. 13. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy hányból 2x :)

Tanuld a könyvet és aztán naponta legalább 3, de inkább négy tesztet csinálj végig egészen a vizsgáig. Ezzel menni fog.

Nekem nem hiányzott az oktatás, csak macera volt bejárni.

2014. febr. 13. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem csináltam olyan sokat,max 10-et,de úgy érzem egyre több megfelelő tesztet csinálok majd.:D

Könyvet viszont mi nem kaptunk.

2014. febr. 13. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a nyáron csináltam a kreszt, de nekünk még volt könyv. Addig gyakorolj a programmal, amíg 5-ből 5x átmész legalább 68 pontal, akkor nem lesz baj.
2014. febr. 13. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most nyáron jártam KRESZ oktatásra,de én nem hogy nem hiányoltam,de vártam is,hogy vége legyen. Mivel kifizettük az oktatási részét ezért bejártam, de szerda meg péntek este 6-8ig jobb programom is lett volna,mint ott peshedni. Hasznosnak hasznos volt,de halál unalmas. A kresz az elsőre sikerült, nagyon sok tesztet töltöttem ki. Előtte átolvastam a könyvet oda-vissza, aztán feküdtem neki a teszteknek, az a lényeg,hogy értelmezd.

Egy kérdésre van 1!perced, az nagyon sok. Lassan kell elolvasni a kérdést,értelmezni aztán elolvasni a válaszokat figyelmesen. Ennyi a titka szerintem. (Sajnos) be lehet tanulni/gyakorolni a válaszokat a kérdésekre. Azért mondom,hogy sajnos ,mert sokan nem csinálnak mást csak a teszteket begyakorolják, elmennek,sikeres lesz, de például ha találkoznak egy kereszteződéssel ami jobbkezes akkor összedől a világ és fogalmuk sincs mi a teendő. De ez csak egy példa.

Sok sikert :)

2014. febr. 13. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a valóságban ha megállsz egy helyen ahol neked van elsőbbséged és szerencsétlenkedsz, a másik autós úgyis kihajt eléd és otthagy.
2014. febr. 13. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!