Nektek nem hiányzott a KRESZ tanfolyam?
Én ma,holnap és hétfőn még megyek és vége.Úgy érzem,hogy hiányozni fog.:D
Gyakorlati oktatót azt én választom ki? Nem mondhatja azt az oktató,hogy mondjuk sok a dolga és nem vállal be?(Az iskolába még nem volt szó erről.)Egyébként kinek hányadszorra sikerült az elméleti vizsga?Én félek,hogy nem megyek át.
11 éve tettem le a jogsit, és lehet, hogy ma már másképpen van, de anno nekünk volt tankönyvünk és tesztkönyvünk.
Én nem jártam be, hanem otthon tanultam. Átolvastam egy fejezetet, és kitöltöttem azt a fejezetet a tesztkönyvben.
A vizsgán a tesztkönyvből voltak a kérdések, és könnyű volt visszaidézni, miután az összessel találkoztam előtte.
Nagyon butának kell lenni, hogy valaki ne menjen át az elméletin.
Az a kérdés, hogy hányból 2x :)
Tanuld a könyvet és aztán naponta legalább 3, de inkább négy tesztet csinálj végig egészen a vizsgáig. Ezzel menni fog.
Nekem nem hiányzott az oktatás, csak macera volt bejárni.
Igazából nem csináltam olyan sokat,max 10-et,de úgy érzem egyre több megfelelő tesztet csinálok majd.:D
Könyvet viszont mi nem kaptunk.
Én most nyáron jártam KRESZ oktatásra,de én nem hogy nem hiányoltam,de vártam is,hogy vége legyen. Mivel kifizettük az oktatási részét ezért bejártam, de szerda meg péntek este 6-8ig jobb programom is lett volna,mint ott peshedni. Hasznosnak hasznos volt,de halál unalmas. A kresz az elsőre sikerült, nagyon sok tesztet töltöttem ki. Előtte átolvastam a könyvet oda-vissza, aztán feküdtem neki a teszteknek, az a lényeg,hogy értelmezd.
Egy kérdésre van 1!perced, az nagyon sok. Lassan kell elolvasni a kérdést,értelmezni aztán elolvasni a válaszokat figyelmesen. Ennyi a titka szerintem. (Sajnos) be lehet tanulni/gyakorolni a válaszokat a kérdésekre. Azért mondom,hogy sajnos ,mert sokan nem csinálnak mást csak a teszteket begyakorolják, elmennek,sikeres lesz, de például ha találkoznak egy kereszteződéssel ami jobbkezes akkor összedől a világ és fogalmuk sincs mi a teendő. De ez csak egy példa.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!