Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Deawoo Kalos 1.2...

Van egy Deawoo Kalos 1.2 autom! És ki akarom cserélni benne a pollen szűrőt. Meg is vettem! De hol találom benne a szűrőt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom, de általában vagy. A kesztyűtartó mögött van vagy pedig a motortér bal oldalán a tűzfalnál. De ha holnap még aktuális lesz megnézem neked autodatában
2014. febr. 10. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

"Tisztelt fórumozók!!

Ha valaki segítene nagyon meg köszönném.

2004. kalos 1.2-be szeretnék pollen szűrőt cserélni,eddig ezt szervizben csináltattam most saját kezűleg szeretném meg oldani.

Hogy miért azt nem ragoznám.

Hogyan kezdjem?annyit tudok hogy a szűrő a kesztyű tartó mögött van de az ajtaját nem tudtam levenni,hát ebbe kérnék tanácsot.

Előre is köszi."

"A kesztyűtartó ajtóját félig le kell nyítani, majd erősen magad felé húzod, hogy kijőjjön. Ha kijött, már látszani fog a pollenszűrő oldala."

Forrás:

[link]

2014. febr. 10. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. febr. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!