Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell egy ilyet házilag...

Hogy kell egy ilyet házilag elvégezni? (SUZUKI SEPIA)

Figyelt kérdés
dugattyú cseréről kellene pár infó vagy esetleg kép is, ha tudtok segitsetek.
2009. dec. 8. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
lol...nem ajánlom
2009. dec. 8. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
pofonegyszerű, lefűzöd a hengert, kiveszed a zégereket a régi dugóból, kiütöd a csapszeget, leveszed a dugót a hajtókarról, az új dugóba beteszed a csapszeget, persze a hajtókaron átfűzve, zégerek gyűrűk felmennek, és visszafűzöd a hengerbe, ne felejtsd el jól megolajozni a hengerfalat
2009. dec. 8. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Pfff! Ez elég nagy munkának tűnik. Én nem mernék egy ilyennek házilag nekiállni.
2009. dec. 8. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

évek óta csinálom, csak az első nehéz amíg ráérzel, utána rutinmeló, de persze előbb a henger állapota a fontos, mert lehet hogy fúrni kell hogyha nagyon tré

2.voltam

2009. dec. 8. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
azt mit jelent hogy meg kell fúrni? pontosan melyik elemet. mert én ujjat szeretnék a komplett dugóból.
2009. dec. 8. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
egy doboz gyufa és kanna benzin kell csak hozzá
2009. dec. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!