Van olyan hogy gázolaj allergia?
Figyelt kérdés
Hallottatok már olyanról, hogy valaki allergiás az üzemanyagra? Hetente több mint 500 litert tankolok és másra már nem tudok gondolni, csak arra, hogy a tankolás miatt jelennek meg csomók a bőröm alatt. Tudom, hogy ez főleg orvosi kérdés, de talán beleillik ebbe a témakörbe is.2014. febr. 9. 13:46
1/5 anonim válasza:
Nem valószinű, hogy bármi összefüggés van, hacsak nem a kezeddel mered be a tankba a gázolajat. De nagyon egyszerű: tankolás után jelennek meg a csomók? Ha igen, a megoldás egyszerű: próbáld ki, hogy egy hétig valami jól záró kesztyűben tankolsz.
2/5 anonim válasza:
nem hülyeség!
nem tudo memgmagyarázni de nekem pl suzuki swifel volt ilyxen élményem!
megláttam egyet kolbászzsír metálba piros ülésekkel hirtelen olyan rosszul lettem tőle hogy összehánytam magam majdnem ha rá gondoltam, és 1 hétig hasmenésem volt.
3/5 anonim válasza:
van
a dédnagyfateromnak volt,ő diesel motorokat szerelt hajdanán
4/5 A kérdező kommentje:
Kesztyűben tankolok, ami jól záródik, de azon gondolkozok, hogy a gázolaj gőze esetleg kiválthat valami allergiás reakciót.
2014. febr. 9. 14:05
5/5 anonim válasza:
Faterom kamionszerelo kisiparos es mindketten allergiasak vagyunk a gazolajra. Faternak beragyasodik,meg kisebzik a bore. Nekem apro piros viszketo pottyok jelennek meg az alkaromon a naftatol.De ezek csak konkret mennyisegu nafta eseten fordulnak elo,nem tudom lehetseges e ilyen kis mennyisegtol is mint a te esetedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!