Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha simsonomba belerakom a...

Ha simsonomba belerakom a LED-es Hátsó lámpát, féklámpát a rendőrök mit szólnak hozzá?

Figyelt kérdés
10db Led a hátsó helyzetjelző a féké pedig 18 Led (ezek víztiszta LED-ek)

2014. febr. 9. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmit!

A Simsonon ugyanis nem kötelező a féklámpa, a hátsó világítás meg ha pirosan világít az elég.

Szabály szerint -egyébként- a féklámpának 4x erősebbnek kellene lenni! Ezért vannak a 21/5 Wattos kétizzószálas égők.

2014. febr. 9. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:

ÉS milyen a színe? Ha hideg fehér akkor felejtsd el. Rózsaszínű lesz a hátsó lámpa.

Legjobb ha piros LED-ekből csinálod, de legalább meleg fehér legyen.

Hogy mit szól hozzá az más kérdés. Én rendszámos motorra tervezek hasonlót mert alacsony fordulaton csak pislákol a fényszóró. Így meg pár wattot tudnék vele spórolni.

2014. febr. 9. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Problémázhatnak, mert közúti járművön csak E szabványos világítótesteket szabad alkalmazni. Másrészt macerás megcsinálni, hogy tényleg jó legyen, és tényleg akkora fényerőt tudjon, mint a gyári. Én több évig kísérleteztem a megfelelő megoldás elérése érdekében, és végül visszatértem a gyári megoldáshoz, mert jobbnak, egyszerűbbnek, olcsóbbnak bizonyult, a szabályosságról nem is beszélve.
2014. febr. 10. 01:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem problémázhat!

Nem a lámpatest E szabványosságáról szól a kérdés!

A lényeg, hogy hátrafelé piros fényt bocsásson ki!

2014. febr. 10. 07:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Extra fényerejű víztiszta piros Ledek vannak benne Fehér lámpaburában. 18led a féklámpa 10 led meg a helyzetjelző
2014. febr. 16. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!