Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó szerintetek a...

Milyen autó szerintetek a peugeot 405?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
neked az agyad... a 10 éves toyotám amit 9 évesen vettem már csak a rozsda tartotta össze... sőt minden toyotát eszi... mitsubishi detto...
2009. dec. 7. 22:57
 12/20 anonim ***** válasza:
A Toyota tudom,hogy szar...,a mitshut nem tudtam!A Honda viszont pöpec!;)
2009. dec. 7. 23:02
 13/20 anonim ***** válasza:
De miért veszel egy 9 éves rozsdás toyotát azt se értem??
2009. dec. 7. 23:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak francia autóm volt, csak citroen, és nem is vennék mást. Kinek mi jön be. Én mondjuk nem vennék opelt a világ minden pénzéért sem mert nem, más meg oda meg vissza van tőle. Ez az autó kérdés is tiszta olyan már, mint a telefon. Mindenki fújja, hogy csak ez a jó, csak az a jó, mintha minden márkából lett volna neki már vagy 30 és az alapján mondaná.
2009. dec. 8. 00:27
 15/20 anonim ***** válasza:
00:27 Én a szervizesünk tapasztalatára hallgattam,"néhány" autó már megfordult nála...,és Ő mondta,hogy sok gond van a francia autókkal..!
2009. dec. 8. 01:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Pözsót soha nem vennék, a japán autókról annyit, hogy nekem 16 éves a japán csodamasinám, és sehol egy picike rozsda folt se. zireg-zörög, motorikusan tökéletes, de nem "menő". eddig nem költöttem rá. a francia autók vszont elektronikai hulladékok. ismerős új francia csodáját 3 hónaposan lehetett vinni szervizbe, mert !!beázott!! az elektronikája. most, hogy 3 éves a kocsi, ilyen aróságokat el kell felejteni, mint fordulatszámmérő, üzemanyagszintjelző, fed. számtógép... francia csoda :D de azért vegyél özsót, ha rohangálni akarsz vele a szervízbe :)
2009. dec. 8. 13:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen az elektronikájával rengeteg gond van!Az izzókat is csak úgy "zabálja":D
2009. dec. 8. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:

NA IDE FIGYELJETEK TI TUDATLANOK EGY KI AUTÓ TÖRTÉENELM NEKETK! AMÚGY KŐ KEMÉNYEN FRANCIA ÉS IGEN NAGYON JÓ A 405 PEUGEOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELEKTRONIKAI PORBLÉMA ÉS NÉMET A LEGJOBB!!! HA????????? AZ A ROHADT F*S UNDORITÓ SZ@R BOSCH ELEKTRONIKA AZ OKA A FRANCIÁK BAJÁNAK CSAK ÉS A BOSCH AZ NÉMET TI BARMOK!!!!!

A CITROEN NEK KÖSZÖNHETŐ AZ ÖNHORDÓ KASZNI

1978 : CX 2500D, diesel motor 2500 cm3, 75 le, a berline diesel a világ akkor gyártott leggyorsabb diesel motoros autója volt, 156 km/h

ÉS MÉG RENGETEG MÁS

A PEUGEOT NAK KÖSZÖNHETŐ A FÜGGETLEN KERÉK FELFÜGGESZTÉS

A RENAULT DCI M9R MOTOR A LEGKIFINOMULTABB DIESEL A VILÁGON!!!! A RENAULT 5 MAXI TURBO 1..6-OS 365 LE ÉS 4.5 MÁSODPERC ALATT VAN 150 KM/H-ÁN

A TOTALCAR OLDALÁT MEGLEHETNÉZNI ÉS A CITROEN PEUGEOT RENAULT UGYAN ANNI PONTOT KAPOTT MINT A TÖBBI NEMET UNDORITÓ G*ECI F*S LÁDA NÉMET! HA TÖRŐDSZ EGY FRANCIÁVAL TOVÁBB MGY MINT EGY NÉMET A MI 82-ES 2.5 TD CITROEN CX TOVÁBB BÍRTA MINT A CSALÁDBAN LÉVŐ 2003 AS AUDI A8!!!!! ÉS MONDANOMSE KELL HOGY SOKKAL NAGYOBB VOLT MEG KÉNYELMESEBB MINT AZ A F*S TALICSKA!!!!

2010. febr. 14. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
AZ ELÖBBIT KIEGÉSZÍTENÉM HOGY MÉG A JAPÁNOK AKIK TUDNAK AUTÓT GYÁRTANI JAPÁN ÉS FRANCIA AUTÓK A LEGJOBBAK A VLÁGON ÉS EZT ADATOK TÁMASZTYÁK ALÁ A NÉMET ÉS A FRANCIÁK MINDIG IS VERSENYEZTEK EGY MÁSSAL MINDENBEN ÉS UTÁLJÁK IS EGYMÁST
2010. febr. 14. 18:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem is kérdés, jó kocsik a Peugeot-k!
2010. febr. 16. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!