Peugeot 206 milyen autó?
főleg elektromos, meg összeszerelési minősége rossz.Recseg ropog, fapados, gyakran otthagy bárhol.
Egy évig nyúztam, de mindig szervizeltettem, és ennek ellenére.
Meg ne vedd.
17:00
A válaszodra a válaszom:Olyan mint te!!!
Ha nem tudsz kérdéshez méltó választ adni minek veszed a fáradtságot?! Unatkozol? szedjél hangyát rágjál kavicsot...De a lényeg, hogy huzz el innen!
Énis csak ezeket a szereotípiákat hallottam, amíg utána nem érdeklődtem:P
Édesanyámnak nyáron kell vennünk egy használhaltó (lehetőleg dízel) autót, mert a mostaniját már nem éri emg újravizsgáztatni...
a mi esetünk...
1.000.000 ft a keret. Kis köbcentis dízel elgyen és legyen benne klíma és lehetőleg 2 el. ablak.
Legszívesebben VW golfot vennénk ( jah nem is... BMW-t v Mercit ha lenne ennyiért :D) Az viszont 1. nem tetszik neki, 2. ennyiért nem lehet normálisat kapni.
Van egy 2006-os Astránk nagyon emg vagyunk vele elégedve... Néztünk astrát is, dízelt 1m-ig nem nagyon találtunk, csak öreget... A corsa is tetszik neki, de 100e ft-tal olcsóbb mitn egy astra és nem egy kategória a kettő:D
Tehát német autók kilőve...
Nézelődtünk és leragadtunk a Peugeot 206-os és a Thaliánál/Cliónál
Aki vezetett már cliót tudja hogy nem vmi kéynelmes, meg csúnyácska is...
A 206-os viszont van nagyonjó 1.4 HDI motorral... nem egy erőgép, de tökéletes lesz neki... jó kis nőies a formája... 3 szerelő ismerősömet kérdeztem, mind a három azt mondta, hogyha normálisan karbantartjuk tökéletes kis autó lesz... A hátsó futóműnél vmi csapágyazásra kell odafigyelni azt modnták...
Majd nyáron kiderül mi igaz... a sztereotípiák vagy a szerelők véleménye :)
Én sem hasamra ütöttem és azért szidom :)
Javítom őket folyamatosan, hozzák elég sok téren baja van futómű, motor stb.De mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!