Ha egy 3 sávos úton nekem majd pár km múlva tudom, hogy balra kell lefordulnom, akkor az miért baj, ha egyből besorolok a legszélső sávba?
Mert vannak akik ezt ellenzik, hogy milyen dolog már. De miért baj ez? Ugyanis ha mondjuk csak a mellette levő sávban mennék végig majd az utolsó száz méternél indexelnék balra, 1000%, hogy tele lesz az a sáv és nem is engednek be! Ez a probléma szerintem, hogy nem engednek be.
Másik kérdés: Mi van akkor ha az említett baloldali sávból a másik irányba, a jobb oldalira szeretnék átmenni gyrsan de tele van, vagy sokan vannak és nem engednek át? Indexelek..lassítok, de semmi. Adjatok tanácsot az ilyen dolgokról légyszi! Köszi!!!
Kulturálatlan autósok ellen nincs mit tenni. Ennél többet nem is érdemes írni erről. Mindenkinek könnyebb lenne, ha segítenénk egymást.
A belső sávban haladásnak a gyengéje, hogy jobbra sokkal nagyobb a holttered, nem tudod úgy kontrollálni a forgalmat. Ezért is az a szabály, hogy a külső sávban kell haladni. A párhuzamos közlekedésre vonatkozó szabályokat is gyakorta tévesen alkalmmazuk.
Nekem ilyen problémám sosem volt...index, és gurulok...aztán beengednek..ha nem, várok...ilyen a közlekedés.
a sávok már csak olyanok, hogy néha televannak...az emberek meg olyanok, hogy néha sávot váltanak...
türelem...ennyi.áll, vár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!