Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt már olyan, hogy rosszul...

Volt már olyan, hogy rosszul voltatok, vagy rátok jött a kis/nagy dolog és meg kellett állni a kocsival, bekéreszkedni valahova?

Figyelt kérdés

Mi lett a végkifejlet?

Írhatnak olyanok is akik busszal utaznak, ők hogy oldották meg.

2014. febr. 5. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Soha nem kéretőznék be idegenekhez, és én sem szívesen engednék be bárkit. Út szélén meg lehet oldani, vagy vannak benzinkutak, bevásárlóközpontok ha nagyon sürgős. Kézfertőtlenítő jó ha van nálad mindig, meg egy guriga papír, vagy zsebkendő.
2014. febr. 5. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Én az okmányirodába mentem be egyszer.

Amúgy benzinkutak.

2014. febr. 5. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer bementem a nádasba :D mert nem bírtam ki hazáig.
2014. febr. 5. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen azok az útszéli kis zegzugok :) Nos ahová belehet ilyenkor menni azok nyilvános wc-cék,vagy valami étterem,gyorsbüfé mcdonalts benzinkút stb stb

Nekem eszembe se jutna valakihez bekéreszkedni.Ha kocsival vagy egyszerű mert vagy egy gyors benzinkút vagy gyorsan a természet lágy ölébe ha olyan helyen vagy :)

2014. febr. 5. 12:24
 5/6 egySanyi ***** válasza:
"Igen azok az útszéli kis zegzugok" atomnagy film - Erőszakik - kihagyhatatlan
2014. febr. 5. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez magamtól jött.De most már megfogom nézni a filmet mert felkeltetted az érdeklődésem :)
2014. febr. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!