Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok a...

Milyen autót ajánlotok a következő szempontok alapján?

Figyelt kérdés
Idén szeretném megvenni első saját autómat, max 800e Ft-ot szánnék rá + az átírás. Az autó legyen megbízható, aránylag kis fogyasztású, benzines, kombi, és fontos hogy legyen benne légkondi (mindegy milyen), nem kell hogy hogy túl erős motorral rendelkezzen. Nézegettem már hirdetéseket, de kíváncsi lennék ki mit ajánlana és miért.

2014. febr. 4. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Astrám volt, most Focusom van. Mindkettőt jó szívvel ajánlhatom.
2014. febr. 5. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Nemigazán értem ezt a km dolgot.Totalcáron van egy focusról teszt amibe ha jól emlékszem 800 ezer km volt és szépen működött.Nincs olyan hogy mennyi km-rel szabad megvenni.Azért irják sokan hogy állapotot nézz ne egy számlálót.80000 km alatt is tönkre lehet vágni egy autót ha nem kapta meg a kellő törödést..Nekünk volt egy focusunk amibe 450 km volt,és merem állitani hogy simán elmegy még 200-300 ezret probléma nélkül.
2014. febr. 5. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
2014. febr. 5. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért függ a km, lássuk be, elég erősen.

Nekem eddig ez a 2. autóm, amit nagyon kevés km-el vettem meg.

Az előzőt 68 ezerrel. 120-ig semmit nem csináltam vele. Előtte volt egy autó, amit 150.000 vettem, és jó állapotban volt, de jöttek a gondok. Ez elkopott, az elkopott, stb...

Nekem fontos volt a km, de mellette néztem az állapotot. Láttam már 50ezret futott autót olyan állapotban, hogy....jajjj

Keress, keress....kevés km, jó állapot=100ezer Ft plusz. Nekem megérte...

47 ezerrel vettem, újszerű állapotban

2014. febr. 5. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát igen számít a kevés km-er is csak ha tudnánk melyiken van kevés!?Mert a nálunk lévő használt kocsik jóval több mint a felén vagy inkább a háromnegyedén már nem valós az óra álása.Ezért inkább az állapotot nézzük.Én is nemrég vettem újabb kocsit.Átnéztem kb 50 igényemnek megfelelő autót de nem voltam valami vidám.50-ból 40- en tuti tekerték.Ezt látni az álapotból.Ezzel azt akarom mondani hogy inkább érdemes megvenni egy jó állapotú kocsit aminek az órája 200 ezret mutat mint egy kevésbé jó állapotút amin csak 100-at mutat.
2014. febr. 5. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
A kevés km-től inkább ódzkodni kellene. Ha Szabó János nyugdíjas 15 évig arra használja az autóját, hogy a sarki közértig elmegy vele bevásárolni, több kárt tesz az ilyen módon fel sem melegedett motorban, mint Kis Pál, aki naponta megteszi a Pécs-Bp távot.
2014. febr. 6. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!