Értesz az autóhoz? Nekem milyen autót ajánlanál?
Maximum 3 millióig, sok autópályázásra, két embernek.
Azt sem tudom, hogy benzines legyen-e vagy dízeles. Ahol én lakom, olcsóbb a dízel, de azt hallottam, hogy a szervizelése meg drágább, és hiába olvasom a Totalcart, nem igazodok ki a százmillió féle autón. :D
Autópályára dízelt, többet spórolsz a naftán mint amennyivel több a szervize.
Ennyiért már rengetegféle autót lehet kapni:
BMW 320d, Audi A4 , Accord, Avensis, Passat, Octavia, Superb...
Köszi szépen!
És az automata váltóról mit gondoltok? Elég sok nálunk a dugó a városban, azt mondják, olyankor kényelmesebb, és takarékosabb is, de még sosem próbáltam.
Kényelmesebb, de drágább a szervizelése (váltóolajcsere miatt). Fogyasztás különbsége csak papíron van, padlógázzal többet fogyaszt mint egy manuális váltós amivel óvatosan mennek.
Ha kell a kényelem akkor automata.
Én ennyiért a Honda Accord 2.2 150 lóerős dízelét ajánlanám neked manuális 6 fokozatú váltóval.Nekem is ilyen van csak pár évvel fiatalabban,eddig még semmi bajom nem volt vele.
Autópályázáshoz szerintem tökéletes autó ,ha nem akar az ember 200-zal száguldozni minden nap.
Fogyasztása is eléggé kedvező hellyel közel lehet hozni vele agyári értékeket is,ha odafigyel az ember.
az előtt filóztam még a mazda 6-on
Toyota avensisen is
Ahoz képest hogy nagyobb autók mind elégé takarékosak és 3 milláért fiatal évjáratúakat lehet kapni ezekből amárkékból
A Mazda 6-ot én is nézegettem már, a legújabb típusba bele is szerettem az autópályán, de elég drága. :(
A Toyota Avensis eddig még nem volt képben, és a Honda is szuper, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!