Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Értesz az autóhoz? Nekem...

Értesz az autóhoz? Nekem milyen autót ajánlanál?

Figyelt kérdés

Maximum 3 millióig, sok autópályázásra, két embernek.

Azt sem tudom, hogy benzines legyen-e vagy dízeles. Ahol én lakom, olcsóbb a dízel, de azt hallottam, hogy a szervizelése meg drágább, és hiába olvasom a Totalcart, nem igazodok ki a százmillió féle autón. :D

2014. febr. 4. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Autópályára dízelt, többet spórolsz a naftán mint amennyivel több a szervize.

Ennyiért már rengetegféle autót lehet kapni:

BMW 320d, Audi A4 , Accord, Avensis, Passat, Octavia, Superb...

2014. febr. 4. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
2014. febr. 4. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Hosszú távra mindenképp dízelt, hiszen sokkal jobb a fogyasztás. Max 2000res motorig menj, mert onnantól kezdenek fogyasztani rendesen. A BMW-kről egyre több rosszat lehet hallani, én passatot v octaviat vennék ennyi pénzért.
2014. febr. 4. 13:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

És az automata váltóról mit gondoltok? Elég sok nálunk a dugó a városban, azt mondják, olyankor kényelmesebb, és takarékosabb is, de még sosem próbáltam.

2014. febr. 4. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Kényelmesebb, de drágább a szervizelése (váltóolajcsere miatt). Fogyasztás különbsége csak papíron van, padlógázzal többet fogyaszt mint egy manuális váltós amivel óvatosan mennek.

Ha kell a kényelem akkor automata.

2014. febr. 4. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy Audi A6, de inkább A4-es vegyél, mert abból találhatsz még fiatalabbat ugyanannyiért. És ha autópályára kell, akkor legyen dizel, méghozzá egy 2.7-es TDI (jó lenne a 2.0 is 6-os váltóval, de az nem olyan megbizható, mint a V6)
2014. febr. 4. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
A4, Superb, Passat, 5-ös dízel. A6-ból a C5 Avantot tudnám ajánlani, most lesz az enyém 10 éves. Fejedelmi kényelme van, nem egyszer jártam be vele Európát. Ennyiből pedig kiváló állapotút találsz. Ja és csakis dízelt.
2014. febr. 4. 15:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettetek! :)
2014. febr. 4. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ennyiért a Honda Accord 2.2 150 lóerős dízelét ajánlanám neked manuális 6 fokozatú váltóval.Nekem is ilyen van csak pár évvel fiatalabban,eddig még semmi bajom nem volt vele.

Autópályázáshoz szerintem tökéletes autó ,ha nem akar az ember 200-zal száguldozni minden nap.

Fogyasztása is eléggé kedvező hellyel közel lehet hozni vele agyári értékeket is,ha odafigyel az ember.

[link]

[link]

[link]

az előtt filóztam még a mazda 6-on

[link]

[link]

Toyota avensisen is

[link]

[link]

[link]

Ahoz képest hogy nagyobb autók mind elégé takarékosak és 3 milláért fiatal évjáratúakat lehet kapni ezekből amárkékból

2014. febr. 4. 17:51
 10/11 A kérdező kommentje:

A Mazda 6-ot én is nézegettem már, a legújabb típusba bele is szerettem az autópályán, de elég drága. :(

A Toyota Avensis eddig még nem volt képben, és a Honda is szuper, köszönöm szépen!

2014. febr. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!