Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak ez megfelel?

Első autónak ez megfelel?

Figyelt kérdés

Mazda 626 D

[link]

Kedvező üzemanyag ellátás miatt dízel autót szeretnék mindenféleképpen.

2014. febr. 2. 12:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm a normális válaszod,jó ,hogy van olyan is itt aki nem csak a sületlenségeket mondja megállás nélkül.

Nézegetni fogom az opelokat is.

2014. febr. 2. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Miért? Azért, mert (új) dízelt azért vesz az ember, mert a munkája révén sokat autózik. Nem ritkán 30-60ezer km-t évente. Három évig hajtja, utána eladja, beszámíttatja egy új árába. A nepper rögtön visszaállítja az órát, mert a magyar vásárló valahogy nem szereti, ha 100ezer km-nél több van egy autóban. (Pedig sokszor jobb, mintha egy nyugdíjas a sarki közértig megy el vele tizenöt éven keresztül, és fel se melegszik amotor.)

Ekkor még az autó újszerű állpotban van, megint csak olyan valaki veszi meg, akinek sokat kell autóznia, ő szintén belepüföl egy pár százast, mielőtt eladná. Újabb nepper, újabb óraátállítás. Huszonéves korára legalább a ötödik-hatodik gazdát nyűvi, mely gazdák az utolsó néhány ezer km-en már nemigen foglalkoznak olajcsrével, vagy hasonló macerákkal.

2014. febr. 3. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
A benzineseket ugyanúgy tekergetik barátom.
2014. febr. 3. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Kétségtelen. Viszont nagyobb az esély kifogni egy keveset futott benzinest, ami amolyan hétvégi, vagy második autóként funkcionált.
2014. febr. 3. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Nekem meg van egy olyan hozzáfűznivalóm hogy sokan úgy gondolják hogy az öreg benzinesben nem lehet sok kilométer, így inkább azt vesznek. Akkor csak pakolásszák az öreg benzinesekbe is a kilométereket rendesen. Vagy tévedek? Nekem 15 éves isuzu Td-m van, és évente nem megyek vele 10 000 kilométert sem. leegyszerűsítve nem nagyon szaporodik benne a kilométer. Nem reklámozni akarom a kocsim, mert nincsen eladó sorban, és amíg 5.8 átlagot fogyaszt a 300 forintos gázolajból addig nem is szándékozom megválni tőle. Igazából arra akarok kilyukadni hogy az egy eget verő baromság hogy aki dieselt vesz az rengeteget megy vele.
2014. febr. 3. 16:59
 16/18 VarMa ***** válasza:

hello

azt nem irtad le hogy a kocsi merete mennyire lenyeges neked...

Nekem meg eszembe jutott a Golf illetve Passat 1.6 szivo diesel is, hasonlo korosztaj mint a mazda de szerintem lenyeges olcsobb hozza az alkatresz es uton utfelen van bontott cucc is hozza. A fogyasztasa is szerintem tobb mint jo (nalunk a cegnel volt egy Golf tartalek auto, ora szerint volt benne 678e km es barmikor indult ket izzitas utan)...

Illetve meg valami, ami ugyan dragabb de arrol is csak pozitivan tudok csak irni az pedig a citroen saxo 1.5d, nekem 2 is volt es en is tudtam hozza olcso gazolajat csak a gazolajszurot kellett cserelni minden 10e km utan.

2014. febr. 4. 05:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Astra méretű autónál kisebbet nem akarok.Ja a Volkswagent nem szeretnék gyerekkoromban volt apámnak passatja szívás volt vele az élet számára.Szóval rossz tapasztalatok miatt VW nem szeretnék.A saxo sajnos túl kicsi számomra,pedig tényleg jó gépek a legjobb gyerekkori barátom már 5 éve nyúz egy 1.5 dízel saxot csak sajnos nekem ki kéne vágni a tetejét :(.
2014. febr. 4. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:

www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/626/mazda_626_2.0_ds._kifogastalan_muszaki_allapot-7614478

Megveheted, nagy problémád nem lehet vele egyszerű szívódízel.1.7 IsuzuDiesel Opelokat én is megnézném.

Ismerősöm 130.000-ért vett egy 1.6 diesel Golf II-t. 1 éve van meg neki, idáig baj nem volt vele csak tankolni kellett.

Ki kell fogni egy olyat ami nincs széthajtva.Az órát meg nem kell nézni, aki meg azzal foglalkozik annak azt mondom, hogy ne vegyen használt autót, hanem vegyen egy újat és mikor kihozza a szalonból érje a 3/4-ét.

2014. febr. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!