Első autónak ez megfelel?
Mazda 626 D
Kedvező üzemanyag ellátás miatt dízel autót szeretnék mindenféleképpen.
Utolsó köszönöm a normális válaszod,jó ,hogy van olyan is itt aki nem csak a sületlenségeket mondja megállás nélkül.
Nézegetni fogom az opelokat is.
Miért? Azért, mert (új) dízelt azért vesz az ember, mert a munkája révén sokat autózik. Nem ritkán 30-60ezer km-t évente. Három évig hajtja, utána eladja, beszámíttatja egy új árába. A nepper rögtön visszaállítja az órát, mert a magyar vásárló valahogy nem szereti, ha 100ezer km-nél több van egy autóban. (Pedig sokszor jobb, mintha egy nyugdíjas a sarki közértig megy el vele tizenöt éven keresztül, és fel se melegszik amotor.)
Ekkor még az autó újszerű állpotban van, megint csak olyan valaki veszi meg, akinek sokat kell autóznia, ő szintén belepüföl egy pár százast, mielőtt eladná. Újabb nepper, újabb óraátállítás. Huszonéves korára legalább a ötödik-hatodik gazdát nyűvi, mely gazdák az utolsó néhány ezer km-en már nemigen foglalkoznak olajcsrével, vagy hasonló macerákkal.
hello
azt nem irtad le hogy a kocsi merete mennyire lenyeges neked...
Nekem meg eszembe jutott a Golf illetve Passat 1.6 szivo diesel is, hasonlo korosztaj mint a mazda de szerintem lenyeges olcsobb hozza az alkatresz es uton utfelen van bontott cucc is hozza. A fogyasztasa is szerintem tobb mint jo (nalunk a cegnel volt egy Golf tartalek auto, ora szerint volt benne 678e km es barmikor indult ket izzitas utan)...
Illetve meg valami, ami ugyan dragabb de arrol is csak pozitivan tudok csak irni az pedig a citroen saxo 1.5d, nekem 2 is volt es en is tudtam hozza olcso gazolajat csak a gazolajszurot kellett cserelni minden 10e km utan.
www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/626/mazda_626_2.0_ds._kifogastalan_muszaki_allapot-7614478
Megveheted, nagy problémád nem lehet vele egyszerű szívódízel.1.7 IsuzuDiesel Opelokat én is megnézném.
Ismerősöm 130.000-ért vett egy 1.6 diesel Golf II-t. 1 éve van meg neki, idáig baj nem volt vele csak tankolni kellett.
Ki kell fogni egy olyat ami nincs széthajtva.Az órát meg nem kell nézni, aki meg azzal foglalkozik annak azt mondom, hogy ne vegyen használt autót, hanem vegyen egy újat és mikor kihozza a szalonból érje a 3/4-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!