Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak ez megfelel?

Első autónak ez megfelel?

Figyelt kérdés

Mazda 626 D

[link]

Kedvező üzemanyag ellátás miatt dízel autót szeretnék mindenféleképpen.

2014. febr. 2. 12:46
1 2
 1/18 szabika1983 ***** válasza:
35%

Ha lyen áron gondolkodsz akár Suzukit is nézhetsz!

Ettől az autótól mindenképp jobb választás! Menetteljesítménybe, alkatrész árba, fogyasztásba, mindenbe!

Azért ez csak egy 89-es kocsi! Nézelődj még!

2014. febr. 2. 12:59
 2/18 anonim ***** válasza:
46%

# 1

Gondolom mikor azt írta a kérdező hogy "Kedvező üzemanyag ellátás" akkor ezzel ki is zárta hogy benzinest vegyen, így az általad említett suzuki kapásból kiesett.

A linkben egy szívódiesel kocsi van, elég strapabíró autók. De én akkor már inkább egy szívódiesel-es isuzu motorral szerelt opelt keresnék.

2014. febr. 2. 13:07
 3/18 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom hogy mért van az, hogy itt mindenki első kocsinak ilyen öreg pár száz ezres autót akar magának...

Ha nem feltétlenül életbevágóan fontos most azonnal egy autó, én még spórolgatnék egy kicsit és vennék valami normálisabbat.

2014. febr. 2. 13:16
 4/18 A kérdező kommentje:
nem kell benzines mert olcsón hozzátudok jutni gázolajhoz.Ezért írtam a kedvező üzemanyag ellátást ha valakinek nem eset volna le.amúgy régóta van jogsim de most szükségem van saját kocsira minél előbb.
2014. febr. 2. 13:54
 5/18 szabika1983 ***** válasza:
0%
Azért írtam a Suzukit, hiába benzines, lehet h ugyanott vagy a végén az olcsó pancsol gázolajjal... mert a Suzuki megeszik 5 litert, a Mazda tuti 8-9-et hiába van ott bármi is írva...
2014. febr. 2. 15:44
 6/18 A kérdező kommentje:
Azt meg tudtam magamtól is, hogy nem városban fog 5 liter üzemanyagot fogyasztani..Mondjuk városban egy suzuki is benyeli a 8 litert szóval hagyd már ah ülye dumádat szabika
2014. febr. 2. 15:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért olyan dízelt kapsz, ami agyon van hajtva. Kismillió km, sokadik nemtörődöm gazda.
2014. febr. 2. 16:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért szögezzük le hogy a 64 lovas szívódiesel hiába 2000 köbcentis, annyira kis teljesítmény van belőle kihozva hogy városban sem fog 6.5 liternél többet enni. És valószínűleg agyonverni sem lehet. És a suzuki igenis többet fog enni mint ez a szívódiesel.
2014. febr. 2. 17:15
 9/18 szabika1983 ***** válasza:

Na szóval! Én nem fikáztam a gázolajos autót, ezt te magyaráztad be magadnak! Másodszor, igen akkor nem 15, hanem 16 voltam, és igen, akkor még nem én vezettem, hanem egy év múlva.. Már nem csinálom a dolgot, csak magamnak tankolok kint jó minőségű benzint, és az ismerőseimnek pedig jó gázolajat... A pancsolásról! Keress rá a neten, millió találatot hoz ki! Pl. mérték az oktánszámot stb. stb. a rendőrök, hogy te mivel is jársz!! Gondolom hallottál róla!? A Suzukit jó tanácsnak ajánlottam, mert sokan dicsérik első autónak! Mint írtam, én nem fikázom a gázos autókat, mivel nekem sosem volt, így tapasztalatom sincs ebben a témában! Annyit tudok, hogy kint jobban lögybölték, mint a benzint...

További sikerek keresgélést a piacon, de jól nézz szét, ne ugorj bele semmibe egyből!

2014. febr. 2. 19:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Isuzu diesel opelben vannak szívó dieselek. Bár én lehet hogy td-t keresnék ebben is, egy turbo már nem drága egy ilyen öreg kocsiba esetleges hiba esetén (nem jellemző a turbó meghibásodása), viszont dinamikusabb mint a szívódiesel. De ez az én véleményem, ha neked szívodiesel kell akkor találhatsz olyat is belőle. Csak ha az opel mellett döntesz akkor arra figyelj hogy az 1.7-es dieselből van isuzu motoros is, és opel motoros is. Az opel dieselt kerüld. Bár állítólag ezek sem rosszak, de ha van lehetőséged akkor kizárólag isuzut vegyél.
2014. febr. 2. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!