Jövőre tényleg csak 21 éves kortól lehet lerakni a jogsit?
Én szintén 15 vagyok, csak én nem Budapesten, hanem egy Kőszeg nevű kisvárosban, Vas megyében. Nekem is van motorjogsim és minél hamarabb akarok autójogsit! Egyetértek a pesti sráccal, szar a közlekedés, és sokszor az öregek miatt! Volt, hogy Kőszeg-Szombathely között mentünk kocsival, és előttünk tötymörgött a pali 40-nel (!!!) egy nagyonkopott bordó ősrégi dacia-val mögöttünk is voltak kb tizen, de nemtudtukmegelőzni mert jöttek szembe. Amikor elfogytak a szembejövők előztünk és láttuk, hogy egy körülbelül 80 éves férfi vezette kb 6 cm vastag lencséjű szemüvegben és alig látott ki. a szájából folyt a nyál.. na az nem veszélyes? persze az nem..
van más is! fordulok be motorral az egyirányú utcába teljesen szabályoosan.. hát nem szembejön egy hasonló állapotú öreg bácsi az ezerkettes takonyzöld zsigulijával 1-esben körülbelül 4 ezres fordulaton? (azthittem felfog robbanni :S)
mellette szép menyecskéje, hátul meg ládákban az alma.
összeszarom magam és lehúzódok ő meg észrese vesz és megy tovább. az egyirányú végére ért és ki arart fordulni és ott állt fél órát :S
rádudált egy csaj aztán felébredt és ment tovább..
Igen sajnos sok az ilyen ba***asz.Multkor énis megyek motorral jön előttem egy vén f*sz a szarjával aztán egyirányú utcában emelkedőnek megáll,de úgy hogy se jobbra se balra nem lehet előzni.De ha nem tudja hova akar menni akkor legalább menjen előre 2 métert a parkolóba.
egy másik eset:Megyek a motorral,és a hülye gyerek autóval besatuzik előttem.Utána meg elkezd tolatni:@
De a fiatalok a hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!