nem vágom, de ezt már nekem három éve mondogatták, de szerintem nem.
2009. dec. 5. 19:03
2/12 anonim válasza:
Nem hiszem, nem lenne értelme, eddig még nem halottam, bár rám már nem lesz hatással ha lesz változás
2009. dec. 5. 19:26
3/12 anonim válasza:
Bár így lenne!Én nagyon örülnék neki!A sok hülye kis majom ne vezessen,mert felelőtlenek,csak menőzésre kell nekik a kocsi,buli után berúgva volán mögé ülnek,ráadásul még gyorsan is hajatanak.Egyébként sose értettem,minek vesznek a szülők kocsit az ilyen fiatal gyereküknek.
2009. dec. 5. 19:36
4/12 anonim válasza:
Éljen, megjött az első népnevelő... Nem is lett volna igazi a kérdés nélküle.
No de hogy válaszoljak: már vagy két éve folyamatosan mondják, hogy "jövőre 200 ezer lesz a jogosítvány, csak 21 évtől lehet letenni és 2-3-4 (szabadon választott, mikor mennyit sikerül mondani) évig nem vezethetsz majd egyedül". Ám erre valószínűleg egy darabig nem fog sor kerülni.
2009. dec. 5. 19:39
5/12 anonim válasza:
mert az a három év sokat változtat az emberen,mi?
vannak olyan k*cs*gök is akik 28 évesek,és ugyanolyan hülyék és felelőtlenek mint a 18 évesek.
2009. dec. 5. 19:41
6/12 anonim válasza:
Szerintem tök jó lenne ha az a 3évnyi generáció legalább kimaradna a "buliból",annyiból kevesebb hülye lenne az utakon.
2009. dec. 5. 20:44
7/12 anonim válasza:
Kedves 3. és 6. válaszoló!
Nekem még van másfél évem mire lerakhatom a B kategóriás jogosítványt(le lehet szólni,hogy még csak 15 vagyok és itt osztom az igét). Számomra nem azért kell az autós jogsi,hogy tegyem a szépet a csajoknak az utakon,nem is akarok autót egyből jogsi után, mert motorozok(Erre már van jogosítványom),de hogyha mégis bármilyen okból kifolyólag autót kéne vezetnem,akkor jó, hogyha van. Mellesleg a fiatal sofőrök rengetegszer sokkal jobban vezetnek ,mint rengeteg ember itt Budapesten. Másfél éve napi szinten motorozok Budapesten és azt tapasztaltam, hogy Magyarországon nagyon rossz a közlekedési kultúra, és ez nem csak a fiatal sofőrök miatt van,nem kell minden hülyeségért a fiatalokat okolni!! El lehet ezen gondolkodni...
2009. dec. 5. 21:33
8/12 anonim válasza:
Én nem örülnék neki.Most tettem le a kismotorra de kocsira is le akarom.Abban van igazság hogy sok a hülye gyerek,de van kivétel.
2009. dec. 6. 12:41
9/12 anonim válasza:
21 évesen, sőt 40 évesen is lehet menőzni a kocsival szal mindegy az a 3 év
2009. dec. 6. 18:07
10/12 anonim válasza:
én most tettem le a jogsimat, 17 vagyok, elég sokat vezetek, de a sok észlénynek mondanám, hogy nincs saját autóm, mert a szüleim megbíznak bennem, és kölcsönadják az autójukat. a legtöbb fiatal vezető sokkal biztonságosabban, és szabályosabban vezet, mint a sok vén fa.., ugyanis két évre próbaidőn van a jogsiuk, ezalatt sokkal szigorúbban büntetnek minket. a legtöbb baj pedig nem az amúgy ügyes, vagány vezetőkkel van, hanem a sok vén beszaritól, akik nem tudnak vezetni, és a KRESZről pedig fingjuk sincs, mert 30 éve tették le, akkor se tudták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!