Hegyekben, hóra milyen autót ajánlotok?
Úgy alakult hogy sokat fogok az ausztriai hegyekben járni télen, nyáron. Kérdésem az lenne milyen autó az ami ennek megfelel? 1.000.000 Mft ig.
Indokold is meg hogy miért pont az a típus.
SOS a kérdés mivel 1,5 hét múlva van az első utam.
Köszi a válaszokat.
Fújj..:ss Níveát nehogy vegyél :ss
1,3-as Vitara, 1 milláért nagyon jót lehet már kapni !
Niva jó terepen, de másra nem való, szal az felejtős.
A mitsu jó választás, de mivel nekem L200-am van, ezért L200 párti vagyok, de pajerok is jó gépek, bár én a kisebbik fajtát venném, könnyebb parkolni vele.
Bármilyet veszel az elsőhajtását nagyon nézd át, mert különben sz***i fogsz vele
En meg nezelodnek a Subaru hazatajan is ... Mint Legacy es Impreza is, nagyon jo osszkerek hajtas es aranylag kulturalt fogyasztas (nem turbos), az alkatresze kicsit dragabb az atlagnal de szerintem megeri....
Vagy Audi 80 vagy A6 (96-ig)Quattro, diesel a vilagbol kimegy ha odafigyelnek ra es van hozza dogivel alkatresz...
Hegyre akarsz menni vagy terepre? mert az ilyen Vitara, Pajero bagázs egy kib@$z0tt nagy melléfogás, sok fogyasztás neked talán fölösleges kapcsolgatható difi. semmi értelme. egy összkerekes személyautóval többet érsz. pl amiket írtál: subaru, passat/golf 4motion, Octavia 4x4, stb.
Olvass innen ha meg akarsz győződni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!