Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hegyekben, hóra milyen autót...

Hegyekben, hóra milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Úgy alakult hogy sokat fogok az ausztriai hegyekben járni télen, nyáron. Kérdésem az lenne milyen autó az ami ennek megfelel? 1.000.000 Mft ig.

Indokold is meg hogy miért pont az a típus.

SOS a kérdés mivel 1,5 hét múlva van az első utam.

Köszi a válaszokat.

2014. jan. 29. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Fújj..:ss Níveát nehogy vegyél :ss

1,3-as Vitara, 1 milláért nagyon jót lehet már kapni !

2014. jan. 29. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
1,5 hét alatt csak mázlival lehet autót venni. Ne kapkodd el, sietségedben kifogsz egy roncsot és akkor se pénz se kocsi.
2014. jan. 29. 19:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Niva jó terepen, de másra nem való, szal az felejtős.

A mitsu jó választás, de mivel nekem L200-am van, ezért L200 párti vagyok, de pajerok is jó gépek, bár én a kisebbik fajtát venném, könnyebb parkolni vele.

Bármilyet veszel az elsőhajtását nagyon nézd át, mert különben sz***i fogsz vele

2014. jan. 29. 19:08
 14/21 Napkiraly ***** válasza:

Subarut vegyél

legolcsóbb: [link]

én ezt venném:

[link]

Én ezt venném:

[link]

2014. jan. 29. 21:35
 15/21 Napkiraly ***** válasza:
a másodikat törölni akartam,mert nincs papírja
2014. jan. 29. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
A Hondákat nem ismerem, bár ez a HRV egész jónak tűnik. A 4x4-es sedanoknál mire gondolsz? Esetleg egy viszonylag jó állapotú Frontera is beleférhet az összegbe, de inkább a 98 utániakat javaslom.
2014. jan. 30. 11:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Sedanok alatt a vw passat vagy golf 4 motion, audi a6 4x4
2014. jan. 30. 13:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Összkerekes személyautókkal nem igazán van tapasztalatom, illetve régen egy haverral hajtottunk egy 4x4-es Ford Scorpio-t, de az elég hamar felhasalt a vastagabb hóra. Úgy gondolom, alapjában véve nem rosszak, de az alacsony építés miatt a 25-30 centis hóban már nem biztos, hogy elmennének.
2014. jan. 30. 15:10
 19/21 VarMa ***** válasza:

En meg nezelodnek a Subaru hazatajan is ... Mint Legacy es Impreza is, nagyon jo osszkerek hajtas es aranylag kulturalt fogyasztas (nem turbos), az alkatresze kicsit dragabb az atlagnal de szerintem megeri....

Vagy Audi 80 vagy A6 (96-ig)Quattro, diesel a vilagbol kimegy ha odafigyelnek ra es van hozza dogivel alkatresz...

2014. febr. 4. 06:13
 20/21 anonim válasza:

Hegyre akarsz menni vagy terepre? mert az ilyen Vitara, Pajero bagázs egy kib@$z0tt nagy melléfogás, sok fogyasztás neked talán fölösleges kapcsolgatható difi. semmi értelme. egy összkerekes személyautóval többet érsz. pl amiket írtál: subaru, passat/golf 4motion, Octavia 4x4, stb.

Olvass innen ha meg akarsz győződni:

[link]

2014. febr. 4. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!