Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sportmotort ajanlotok...

Slayers26 kérdése:

Milyen sportmotort ajanlotok 190 cm magassaghoz?

Figyelt kérdés

2014. jan. 23. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmilyent.
2014. jan. 23. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
+ info: talán BMW szóba jöhet. A jelenlegi japán gépek felejtősek sajna :(. Azért is írtam a "semmilyent".
2014. jan. 24. 12:18
 3/7 anonim válasza:
Sportmotor nem tudom mennyire kényelmes ilyen magassághoz szerintem nem igazán. Esetleg sport túra kategóriából ajánlanám 900-as Honda Hornet-et. Sportosabb a külső de még is kényelmes és jól megy vagy Honda CB 1000 r esetleg. Egyik sem sportmotor de sportos külsőbe van az egész megbízható motorok, kezesek.
2014. jan. 24. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem.Esetleg lehet valami módositani a motron kényelem érdekében?
2014. jan. 25. 17:53
 5/7 anonim válasza:
Ezt nem tudom valamennyit talán tudnak vagy fel kell keresni egy átalakító mühelyt. Bár én biztos nem alakíttatnám át mert nem véletlenül van ùgy a motor ahogy. Tehát ezeknek mindenét mérnökök tervezik és ha átalakítod akkor akár stabilitás vagy bármi megváltozhat és persze gondolni kell arra hogy ha egyszer el szeretnéd adni akkor lehet egy átalakított motortól óckodnak. Persze olvass utána ennek az átalakítós dolognak de én nem merném az biztos:) Meg esetleg próbáld ki ha van rá lehetöséged a motorokat:) Amùgy endurózás vagy cross nem érdekel mert ott a magasság mondhatni jó dolog elöny:) Endurobol is vannak nagyon komoly utcai darabok:) bocsi az ékezet hibákèrt néha csak telefonról írok. 2-es voltam:)
2014. jan. 26. 08:56
 6/7 anonim válasza:
Bocs 3-as voltam csak elnyomtam xdd
2014. jan. 26. 08:59
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi az infót:)
2014. jan. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!