A1 es jogsival mit vezethetek?
Figyelt kérdés
A1 es jogsim van és kerestem motorokat amik nekem tetszenek azok 125 ccm ek csak nem 11kw ok és azt szeretném tudni ha meg állit a rendőr ez mennyire próbléma?2014. jan. 26. 20:44
1/4 anonim válasza:
A1:
Legfeljebb 125cm3-es és legfeljebb 11kW teljesítményű motorkerékpár vezetésére jogosít.
Azaz mindkét feltételnek teljesülnie kell. Ha több mint 11 kW akkor min. A2 kell hozzá.
2/4 anonim válasza:
haver, KRESZ tanulásakor ezt is meg kellett volna tanulni...
Szerintem A1-es legjobb választás Honda PCX robogója, de ha robogó nem kell, akkor Honda CBF125.
3/4 anonim válasza:
12Kw-ra nem szoktak jajgatni, főleg, ha nem azért szednek ki, mert 130-cal kerekelsz a körúton. 20kW már bajos lehet.
4/4 anonim válasza:
Az a lenyeg h a forgalmidba 11 legyen irva. Akkor csak akk baszhatsz ra ha balesetet okozol..am hivatalosan max 125 cm3, 11 kW es 0.1 kW/kg arany a max, de en is most teszem tavasszal az A1et es tuti nem 11wattosat veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!