Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden autóban ugyan úgy...

Minden autóban ugyan úgy világít a fényszóró?

Figyelt kérdés
Pl.:Egy Renault Meganeba és egy Fiat Puntóba belerakok egy OSRAM Cool Blue izzót akkor ugyan olyan messzire világít el a fényszóró?(perze úgy hogy jól van beállítva és ki van tisztítva)Lehet,hogy kicsit hülye kérdés.:D
2014. jan. 26. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Manapság meg van szabva, hogy milyennek kell lennie a vetített képnek, így nagyon hasonló minden autóé. Persze függ az adott lámpatesttől hogy mennyire látsz vele jól (kialalkításától, felüeltétől, az átvilágított felület kiképzésétől), a lámpatest alapbeállításától (1-2 mm is észrevehető), az utastérből állítható magasságú fényszóró beállításától (hova van állítva a tekerőgombja), a kocsi terhelésétől (van-e pl. 150 kiló krumpli a csomagtartóban), keréknyomástól (melyik tengely van esetleg egy fél centivel lejjebb a lapos kerekek miatt), az autó elektromos rendszerének állapotától (mennyi feszültség/áram jut a fényszóróra)...

Sokmindentől, na... :)

2014. jan. 26. 20:12
 2/4 Zole79 ***** válasza:
Sokmindentől függ. Pl ha volt törve az autó elöl , valósziüleg nem megfelelő szögben világit. Ilyesmivel sokszor találkoztam. Illetve ha koros az autó a mattulással is számolni kell. Az izzóhoz hozzáfűznék valamit. Én is vettem az auchanban ilyen kék kamu xenon izzót. Osram stb. Két garnitúrát elhasználtam belőle. Tény, jobban világitott és látványos volt, de a jobb oldali kábelköteg szépen végigégett és műszerfalig cserélni kellett. Szóval csak óvatossan ezekkel a gagyikkal.
2014. jan. 27. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Tekintsünk el a példától, mert úgy egzaktabb képet kaphatsz.

Nem. Egyik jobb, másik rosszabb, függ a gyártási pontosságtól, attól, hogy a gyártó a designt, vagy a vetített képet tartotta fontosabbnak, stb.

Egyik sem kritikusan rossz, vannak jobbak, és kevésbé jobbak.

2014. jan. 27. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Kevésbé jók, csak hosszú volt a napom, elnézést kérek.
2014. jan. 27. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!